İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 09.11.2022

9 Kasım Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Frankfurt – Hoffenheim: MS 1, 1.69 (iddaa) – 1.97 (Bets10) ; Frankfurt evinde Hoffenheim’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nn 14. hafta mücadelesi, 9 Kasım Çarşamba günü Türkiye saat ile 22:30’da start alacak. Maçın yayın ekran BeIN SPORTS 5. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son Avrupa şampiyonu olarak boy gösteren Frankfurt, D Grubu’nu Son 16 biletiyle noktaladı. Marsilya karşısındaki harika geri dönüş ev sahibinde moralleri yerine getirirken, Oliver Glasner ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Augsburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İki kulvarda birden etkisini sürdüren ev sahibi, Bundesliga’da son 4 hafta sadece Dortmund’a kaybederken, geri kalan 3 maçını kazanmayı bildi. Dünya Kupası için verilecek olan araya 2 maç kala, 23 puanla 5. sırada yer alan Frankfurt’un, lider ile arasında sadece 3 puan fark var. Frankfurt galibiyetlerine devam ederken, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Leipzig karşısına çıkan Hoffenheim, 3-1’lik mağlubiyetle birlikte kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Andre Breitenreiter’in öğrencileri, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan konuk ekip, son haftalarda ise aynı etkiyi gösteremedi. 9. sıraya kadar gerileyen Hoffenheim, 13 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı. Son 3 hafta sadece Köln’e geçit vermeyen Breitenreiter’in öğrencileri, Leipzig ve Bayern Münih karşısında ise farklı mağlubiyetlere razı geldi. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir sezon geçiren Frankfurt, ligde galibiyetlerine devam edecek ve Hoffenheim karşısında alacağı 3 puanla, zirve takibini sürdürecektir.

Leipzig – Freiburg: İY 0, 2.07 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Leipzig ile Freiburg, 9 Kasım Çarşamba akşam 14. hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından yayınlanacak. Leipzig hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde haftayı galibiyetlerle noktaladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son hafta galibiyetiyle birlikte Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta Hoffenheim’ı 3-1 mağlup ederek, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 10 maçta mağlubiyete izin vermeyen Leipzig, iki kulvarda birden sezona iyi bir başlangıç yapamazken, Marco Rose’nin göreve gelmesiyle birlikte etkisini arttırdı. Son haftalara damga vuran ev sahibi, son 2 lig maçını kazanarak, Freiburg karşısına moralli çıkacak. Harikulade bir performans grafiğiyle lig 2.’si karşısına çıkacak olan ev sahibi, kazanarak puan farkını 2’ye indirmek istiyor. Almanya Bundesliga’da Freiburg rüzgarları esmeye devam ediyor. Konuk ekip ilk 13 haftanın en sürpriz performanslarından birine imzasını atarken, liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 3 haftada Werder Bremen, Schalke 04 ve Köln karşısında 2-0’lık galibiyetler almayı başaran Christian Streich ve öğrencileri, 13 hafta sonunda 8 galibiyet, 3 beraberlikle 27 puan topladı. Konuk ekibin lider ile arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle çıkan ve Son 16 biletini alan Freiburg, başarısının tesadüf eseri olmadığını iki kulvarda etkisiyle bizlere gösterdi. Almanya Bundesliga sahnesinde uzun süredir harikulade performanslar sergileyen Leipzig ve Freiburg, 14. haftada karşı karşıya gelecek. Kolay maç kaybetmeyen iki takımında, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şans tanımayacağını düşünüyorum.

Union Berlin – Augsburg: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 3. sırasında yer alan Union Berlin, 9 Kasım Çarşamba akşam sahasında 13. sıradaki Augsburg’u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Bayer Leverkusen deplasmanına lider olarak konuk olan Union Berlin, Avrupa dönüşünde ağır bir darbe aldı. Sezonun ağır darbesini deplasmanda 5-0’lık skora alan Urs Fischer ve öğrencileri, liderlik koltuğundaki yerini kaybetti. 13 hafta sonunda 3. kez mağlup olan Union Berlin, lider Bayern Münih’in 2 puan gerisine düştü. Yeniden liderlik koltuğunu ele geçirmek isteyen ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda kabus gibi dakikalar yaşasa da, bu sezon iki kulvardaki performans grafiğiyle harikalar yarattı. Dünya Kupası dönüşünde UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off maçına çıkacak olan Union Berlin, Dünya Kupası başlamadan önce rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Augsburg cephesinde Almanya Bundesliga’nn son 5 haftası puan kayıplarıyla geçti. Konuk ekip son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken, adım adım alt sıralara geriledi. Küme düşme hattına yakınlaşan Augsburg cephesinde, teknik adam Enrico Maassn’ın koltuğu sallanmaya başladı. Son 5 haftada Köln, Stuttgart ve Frankfurt’a kaybeden konuk ekip, Leipzig ve Wolfsburg karşısında ise 1’er puana razı geldi. 13 haftadan 4 galibiyet çıkarabilen Augsburg’un, düşme hattı ile arasında 3 puan fark bulunuyor. İç sahada 3 galibiyete imza atan Augsburg, deplasmanda ise sadece 1 maçın kazanabildi. Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu kaybeden Union Berlin, Avrupa dönüşünde aldıığı ağrı hezimeti, taraftarı önünde kazanarak unutturmak istiyor. Urs Fischer ve öğrencilerinin haftayı galibiyetle noktalayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.79

Bets10 Bahis Oranı: 7.31