Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Bayer Leverkusen Bahis Tahmini 09.11.2022

9 Kasım Çarşamba akşam Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln‘ün rakibi Bayer Leverkusen. 14. hafta mücadelesinin yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Best10, Köln galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.74, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.21 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Köln Kayıplara Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Köln, 17 puanla 12. sırada yer aldı. UEFA Konferans Lig’’ne veda etmek zorunda kalan Steffen Baumgart ve öğrencileri, rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirirken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Freiburg’a 2-0 kaybetti. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, maç kazanmakta zorlanıyor. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Köln, bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Ev sahibinin toparlanmak için 3 puana ihtiyacı var. Kalesinde 25 gole engel olamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 20 kez havalandırdı.

Bayer Leverkusen Toparlanmaya Başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da harika bir galibiyete imza attı. Sahasında konuk ettiği Union Berlin karşısında 5-0’lık galibiyete imza atan Xabi Alonso’nun öğrencileri, bu sezon iki kulvarda birden en iyi performansını sergiledi. 3 hafta sonra ligde galip gelmeyi başaran konuk ekip, düşme hattının 1 puan üzerine çıktı. Alonso yönetiminde 5 haftadan 7 puan çıkarabilen Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Köln deplasmanında devam etmek istiyor. Konuk ekibi alt sıralardan kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var.

Köln – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Köln – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Tim Lemperle, Florian Dietz, Hector, Andersson ve Dejan Ljubicic’in sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Karim Bellarabi, Florian Wirtz ve Sardar Azmoun’un sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da harika bir galibiyetle üzerindeki kara bulutlar dağıtmayı başaran Bayer Leverkusen, galibiyetlerine zor günler geçiren Köln karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada 3 puan Bayer Leverkusen’in. Konuk ekip geçtiğimiz hafta aldığı harika galibiyetin ardından, Köln deplasmanında kazanmaya devam etti.