Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Atalanta İddaa Tahmini 09.11.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 14. hafta heyecanı yaşanırken, 9 Kasım Çarşamba akşamı sahne alacak mücadelede Lecce ile Atalanta karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 20:30.

intobet, Lecce galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.55, Atalanta galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.95, beraberliğe 3.13, konuk ekibe ise 1.58 oran veriyor.

Lecce Galibiyete Hasret

Marco Baroni ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır maç kazanamıyor. İlk 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, Salernitana galibiyetiyle birlikte sezonun ilk galibiyetini alırken, son 6 haftadan bir kez daha galibiyet çıkaramadı. İlk 12 haftadan 1 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet 9 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, küme düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Udinese deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Lecce, zor günler geçirmeye devam ediyor. Sahasında zirve mücadelesi veren Atalanta’yı konuk edecek olan Lecce, güçlü rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak.

Atalanta Lidere Kaybetti

Atalanta iç sahada lidere kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 10 haftalık namağlup serinin ardından, Lazio ve Napoli derbilerini kaybetti. Son 3 haftada sadece Empoli’yi mağlup edebilen Atalanta, Lazio ve Napoli derbilerinden aldığı mağlubiyetlerle liderin 8 puan gerisine düştü. 4. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, derbi mağlubiyetini Lecce deplasmanında telafi etmek istiyor. Kalesinde 10 gole izin veren Atalanta, hala ligin en iyi savunma performanslarından birini sergiliyor. Dünya Kupası öncesinde zirve yarışının içerisinde kalmak isteyen konuk ekip, Lecce deplasmanında galibiyet arayacak.

Lecce – Atalanta Maç Bilgileri

Lecce – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Samuel Umtiti ve Kastriot Dermaku’nun sakatlığı devam ediyor. Atalanta’da ise Davide Zappacosta ve Luis Muriel’in sakatlıkları devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta lider Napoli’ye kaybederek zirve yarışında geriye düşen Atalanta, iç sahada yaptığı hatayı Lecce deplasmanında telafi edecek ve haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce iç sahada haftanın en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Atalanta ise Napoli mağlubiyetinin ardından puan kayıplarına devam etti.