LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Atletico Madrid İddaa Tahmini 09.11.2022

İspanya La Liga’da Çarşamba gününün son maçı. Mallorca evinde, Atletico Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma saat 23.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yaıynlanacak.

Mallorca ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 3.70, beraberlik 3.35, Atletico Madrid kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Mallorca’da Moraller Yerinde 

Mallorca’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Villarreal ile karşılaşan Mallorca, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sürpriz bir galibiyet alan Javier Aguirre’nin öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışa geçmeyi başardı. La Liga’da geride kalan 13 haftada 16 puan toplayan Mallorca, 12. sırada yer alıyor. Düşme hattını tam 5 puan üzerindeler. Bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek Mallorca’da Dani Rodriguez ve Pablo Maffeo’nun kart cezalısı olduklarını belirtelim. 

Atletico Madrid Yine Puan Kaybetti 

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Espanyol karşısında galibiyet alamadı. 10 kişi kalan rakibine karşı 1 puanı zor kurtardılar. La Liga’da son 2 maçını kazanamayan ve 5 puan kaybeden Atletico Madrid’de işler yolunda gitmiyor. Şampiyonlar Ligi’nde de hayal kırıklığı yaratan Diego Simeone’nin ekibi, grubu son sırada tamamlamıştı. Avrupa macerası da sona eren Atletico Madrid, tüm yoğunluğunu La Liga’ya verecek. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Atletico Madrid’de Koke sakat. Joao Felix ve Jose Gimenez ise kart cezalısı. 

Mallorca – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Mallorca – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Dani Rodriguez ve Pablo Maffeo’nun kart cezalısı olduklarını belirtelim. Atletico Madrid’de Koke sakat. Joao Felix ve Jose Gimenez ise kart cezalısı. 

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Saul, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Mallorca, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Villarreal deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta 7 puan topladılar. Atletico Madrid ise kan kaybediyor. Geçen hafta 10 kişi kalan Espanyol karşısında 1 puanı zor kurtardılar. Atletico Madrid’in bu deplasmanda da işi kolay değil. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımda gol bulur. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid’de puan kayıpları devam etti. Mallorca deplasmanında 1-0 kaybeden Atletico Madrid, üst üste 3. kez puan kaybı yaşadı.