Manchester City Chelsea İddaa Tahmini 09.11.2022

İngiltere Lig Kupası 3. tur heyecanı devam ediyor. Chelsea deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacağını belirtelim. 

Manchester City ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.47, beraberlik tercihinin 4.50, Chelsea galibiyetinin ise 6.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 23.00’de başlayacak.

Manchester City Zirve Takibinde

Manchester City, Premier Lig’de lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Fulham’ı konuk eden Manchester City, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 3. galibiyetini alarak 2. sıradaki yerini koruyan Manchester City, bu hafta İngltere Lig Kupası mesaisine çıkacak. 3. tur maçında Chelsea’yi konuk edecekler. Turun favorisi olarak gösterilen Manchester City’de Kyle Walker, Erling Haaland ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor. 

Chelsea’de Puan Kayıpları 

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Arsenal ile karşılaştı ve rakibine 1-0 kaybetti. Stamfor Bridge’de konuk ettikleri Arsenal’a 1-0 kaybeden Chelsea’de moraller bozuk. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta da puan kaybı yaşayan Maviler, zirve yarışının da uzağında kaldı. Bu hafta ise İngiltere Lig Kupası’nda Manchester City’e konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante, Kepa Arrizabalaga ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City – Chelsea Maç Bilgileri

Manchester City – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bets10 sitesinden Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker, Erling Haaland ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de N’Golo Kante, Kepa Arrizabalaga ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

İddaa Tahmini

Manchester City, turun net favorisi. Premier Lig’de Şampiyonlar Ligi’nde yollarına devam ediyorlar. Lig Kupası’nda bu hafta Chelsea’yi konuk edecekler. Haaland’ın sakatlığına rağmen son haftalarda önemli galibiyetler aldılar. Chelsea karşısında da kazanırlar ve turu geçerler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, turu geçmeyi başardı. Chelsea’yi 2-0 mağlup ettiler ve tur atladılar.