LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Cadiz İddaa Tahmini 10.11.2022

İspanya La Liga’da geçen hafta sezonun ilk mağlubiyetini alan Real Madrid iç sahada, Cadiz ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Real Madrid ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Madrid kazanır 1.45, beraberlik 5.20, Cadiz kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış.  

Real Madrid Liderliği Kaptırdı

Real Madrid, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’ya 3-2 mağlup oldular. La Liga’da bu sezon ilk mağlubiyetini alan Real Madrid, liderliği ise Barcelona’ya kaptırdı. La Liga’da son 2 maçında tam 5 puan kaybeden Carlo Ancelotti’nin ekibi, bu hafta Cadiz’i konuk edecek. Son 2 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Real Madrid’in bu hafta farklı bir galibiyet alması bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Antonio Rüdiger’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Cadiz’den 1 Puan 

Cadiz, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Sergio Gonzalez’in öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Atletico Madrid’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Son 2 maçta 4 puan toplayan Cadiz, puanını 11’e yükseltti ve çıkışını sürdürdü. Kümede kalma umutlarını da arttıran Cadiz, bu hafta Real Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Momo Mbaye, Jon Ander Garrido, Victor Hust ve Joseba Zaldua sakat. Luis Hernandez ise kart cezalısı. 

Real Madrid – Cadiz Maç Bilgileri

Real Madrid – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Antonio Rüdiger’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Cadiz’de Momo Mbaye, Jon Ander Garrido, Victor Hust ve Joseba Zaldua sakat. Luis Hernandez ise kart cezalısı. 

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Cadiz'in ilk 11'i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Real Madrid, sezonun ilk mağlubiyetini geçen hafta aldı. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’ya 3-2 mağlup oldular. La Liga’da liderliği de ezeli rakibi Barcelona’ya kaptıran Real Madrid, bu hafta Cadiz karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Carlo Ancelotti’nin ekibinden farklı bir galibiyet beklentim var. Cadiz’i rahat geçerler Rayo Vallecano mağlubiyetini telafi ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

intobet Oranı: H1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, zorlandı ama kazanmayı başardı. Bernabeu’da Cadiz’î 2-1 ile geçtiler.