LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Real Sociedad İddaa Tahmini 09.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Sevilla evinde, Real Sociedad’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Sevilla ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Sevilla galibiyetinin 2.60, beraberlik tercihinin 3.30, Real Sociedad galibiyetinin ise 2.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sevilla’dan 1 Puan 

Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu Endülüs derbisinden beraberlik ile ayrıldı. Benito Villamarin’de geriye düştükleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile sahadan ayrıldılar. Nemanja Gudelj’in tek golüyle 1 puanı alan Sevilla, puanını 13’e yükseltti. La Liga’da bu sezon sadece 2 kez kazanabilen Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, düşme hattının iyice yakınında. 18. sıradaki Celta Vigo ile eşit puana sahip olduklarını da belirtelim. Bu hafta Real Sociedad’ı konuk edecek Sevilla’da savunmadan Marcao sakat. Gonzalo Montiel ise kart cezalısı. 

Real Sociedad 3 Maçtır Kazanamıyor 

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı yine puan kaybı ile geçti. Anoeta’da Valencia’yı konuk eden Real Sociedad, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da son haftalrada puan kayıplarını sürdüren Bask ekibi, son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. Zirve yarışının uzağında kalan Real Sociedad, La Liga’da 6. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Sociedad’da savunmadan Aritz Elustondo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Sevilla – Real Sociedad Maç Bilgileri

Sevilla – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da savunmadan Marcao sakat. Gonzalo Montiel ise kart cezalısı. Real Sociedad’da savunmadan Aritz Elustondo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Marcao, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Sevilla’nın 4, Real Sociedad’ın ise 3 maçtır galibiyet alamadığını belirtelim. İki takımda savunmada sıkıntı yaşıyor. Bu sebeple gollere yönelmekte fayda var. İki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, iç sahada yine puan kaybetti. 9 kişi kaldılar ve Real Sociedad’a 2-1 mağlup oldular.