Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Augsburg Bahis Tahmini 09.11.2022

Almanya Bundesliga‘nın 3. sırasında yer alan Union Berlin, 9 Kasım Çarşamba akşam sahasında 13. sıradaki Augsburg’u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Union Berlin galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.16, Augsburg galibiyetine ise 5.87 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Union Berlin’e Ağır Darbe

Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Bayer Leverkusen deplasmanına lider olarak konuk olan Union Berlin, Avrupa dönüşünde ağır bir darbe aldı. Sezonun ağır darbesini deplasmanda 5-0’lık skora alan Urs Fischer ve öğrencileri, liderlik koltuğundaki yerini kaybetti. 13 hafta sonunda 3. kez mağlup olan Union Berlin, lider Bayern Münih’in 2 puan gerisine düştü. Yeniden liderlik koltuğunu ele geçirmek isteyen ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda kabus gibi dakikalar yaşasa da, bu sezon iki kulvardaki performans grafiğiyle harikalar yarattı. Dünya Kupası dönüşünde UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off maçına çıkacak olan Union Berlin, Dünya Kupası başlamadan önce rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirdi.

Augsburg Düşüşünü Sürdürdü

Augsburg cephesinde Almanya Bundesliga’nn son 5 haftası puan kayıplarıyla geçti. Konuk ekip son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken, adım adım alt sıralara geriledi. Küme düşme hattına yakınlaşan Augsburg cephesinde, teknik adam Enrico Maassn’ın koltuğu sallanmaya başladı. Son 5 haftada Köln, Stuttgart ve Frankfurt’a kaybeden konuk ekip, Leipzig ve Wolfsburg karşısında ise 1’er puana razı geldi. 13 haftadan 4 galibiyet çıkarabilen Augsburg’un, düşme hattı ile arasında 3 puan fark bulunuyor. İç sahada 3 galibiyete imza atan Augsburg, deplasmanda ise sadece 1 maçın kazanabildi.

Union Berlin – Augsburg Maç Bilgileri

Union Berlin – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Frederik Rönnow’un sakatlığı devam ediyor. Augsburg takımıında ise Gumny, Framberger, Hahn ve Felix Uduokhai’nin sakatlkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen,Mergim Berisha, Andre Hahn, Ruben Vargas, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu kaybeden Union Berlin, Avrupa dönüşünde aldıığı ağrı hezimeti, taraftarı önünde kazanarak unutturmak istiyor. Urs Fischer ve öğrencilerinin haftayı galibiyetle noktalayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede 2 kez öne geçmeyi başaran Union Berlin, bir türlü skoru korumayı başaramadı. Savunmada önemli hatalara imza atan ev sahibi, mücadeleden 1 puanla ayrıldı.