TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Adana Demirspor Bahis Tahmini 11.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de 3 maç aradan sonra mağlup olan Alanyaspor bu hafta evinde, Adana Demirspor ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Alanyaspor ile Adana Demirspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 2.71, beraberlik tercihinin 3.74, Adana Demirspor galibiyetinin ise 2.61 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor Deplasmanda Kaybetti

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’in son sırasındaki Ümraniyespor’a konuk olan Akdeniz ekibi, rakibine 3-1 kaybetti. Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan Ümraniyespor’a karşı kaybetmeleri de son derece ilginçti. Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Alanyaspor, bu hafta Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Adana Demirspor’da Puan Kayıpları

Adana Demirspor, Süper Lig’de oynadığı son maçlarda puan kayıpları yaşamaya başlamıştı. Önce Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, ardından ise Kayserispor deplasmanından ise 2-2’lik beraberlik ile döndü. Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı ise bay olarak geçtiler. Son 2 maçta 4 puan bırakan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde kaldı ve 4. Sıraya geriledi. Bu hafta ise Alanyaspor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Efe Can Karaca, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, Süper Lig’de son 2 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından 4. Sıraya geriledi. Geçen haftayı bay geçen Montella’nın ekibi, Konyaspor ve Kayserispor maçlarında 4 puan kaybetti. Alanyaspor ise geçen hafta Ümraniyespor deplasmanından puansız döndü. Bu sezon Süper Lig’de oyandıkları 13 maçın sadece 1’inde gol yemediler. Alanya’da gollü bir maç bekliyorum. Hem Alanyaspor hem de Adana Demirspor’dan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.28

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Yüksek skorlu geçmesi beklenen maçta gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi.