İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.11.2022

11 Kasım Cuma akşamı Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Mönchengladbach – Dortmund: MS 2, 1.95 (iddaa) – 2.11 (intobet) ; İddaa fikstüründe 11 Kasım Cuma akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Dortmund karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mönchengladbach, Almanya Bundesliga’da hafta içi mesaisini puan kaybıyla kapatan takımlar arasında yer aldı. Konuk olduğu Bochum deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, düşme hattındaki rakibi karşısında iyi bir sınav vermedi. Son 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Daniel Farke ve öğrencileri, 3 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Sadece iç sahada 2 hafta önce Stuttgart’ı mağlup edebilen Gladbach, üst sıralardan uzak kaldı. 9. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, son haftalarda maç kazanmakta zorlanıyor. 14 haftalık fikstürün 11’inde kalesini gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta Dortmund karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Wolfsburg deplasmanına konuk olan Dortmund, zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Sarı Siyahlılar 3 maçlık galibiyet serisiyle çıktığı deplasmanda skor dahi üretmeyi başaramazken, 2-0’lık mağlubiyetle birlikte zirvenin 6 puan gerisine düştü. 6. sıraya kadar gerileyen Sar Siyahlılar, Şampiyonlar Ligi dönüşü Bochum karşısında 3-0’lık galibiyete imza atarken, zorlu fikstürde hataya yer vermeyen Edin Terzic’in öğrencileri, Wolfsburg deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, Dünya Kupası arasına girilirken, bir hataya daha izin vermek istemiyor. 14 haftadan 25 puan toplamayı başaran ve hala zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alan Dortmund, ligdeki etkisinin yanı sıra, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koymayı başardı. Konuk ekip toparlanacak güçte olduğunu bizlere ispatladı. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta zirve yarışında ağır bir darbe alan Dortmund, Wolfsburg mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmayı başaracak ve zor günler geçiren Gladbach karşısında galip gelecektir.

Lyon – Nice: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 15. hafta heyecanı 11 Kasım Cuma akşam başlıyor. Lyon ile Nice’n karşı karşıya geleceği zorlu mücadele, Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, Beın Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Veldorme deplasmanına konuk olan Lyon, Blanc yönetiminde derbiyi kaybetti. Marsilya karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Lyon, maç boyunca ezeli rakibi karşısında pozisyon üretmekte zorlandı. Montpellier ve Lille galibiyetlerinin ardından yaşanan puan kaybı bir kez daha ev sahibini üst sıralardan uzaklaştırdı. 14 haftalık fikstürden 6 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle 20 puan toplayabilen Lyon, 8. sırada yer alıyor. Dünya Kupası için verilecek aranın öncesinde Nice karşısına çıkacak olan Lyon, bir diğer ezeli rakibi karşısında kazanarak, geçtiğimiz hafta yaptığı hatayı unutturmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Brest’i sahasında konuk eden Nice, 90 dakika boyunca oyunun hakimi olmayı başarırken, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Laborde’nin tek golü konuk ekibe 3 puan getirirken, Lucien Favre ve öğrencileri, birçok gol fırsatını ise cömertçe harcadı. Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarmayı başaran konuk ekip, UEFA Konferans Ligi D Grubu’ndan ise lider olarak çıktı. Favre yönetiminde sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Nice, iki kulvarda birden yükselişe geçti. 9. sıraya kadar yükselen konuk ekip, yenilmezlik serisini ezeli rakibi Lyon karşısında 3 puanla sürdürmek istiyor. Nice’n üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de üst sıralara yetişmek isteyen Lyon ve Nice karşı karşıya geliyor. Dev maçta kazanan üst sıralara sıkı sık tutunacak. Hata yapmak istemeyen iki takımında bu zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Empoli – Cremonese: MS 1, 2.01 (iddaa) – 2.35 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 11 Kasım Cuma akşam Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Empoli ile Cremonese kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, Paolo Zanetti yönetiminde 14. sıraya kadar geriledi. Alt sıralardan kurtulmayı bir türlü başaramayan ev sahibi, son 4 haftanın 3’ünde mağlup olurken, sadece iç sahada konuk ettiği Sassuolo karşısında galip gelebildi. Juventus, Atalanta ve Napoli gibi güçlü rakipleri karşısında ise farklı mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Empoli, 3 maçta tam 8 gol yerken, bu maçlarda skor dahi üretmeyi başaramadı. Bu hafta düşme hattındaki Cremonese karşısına çıkacak olan ev sahibi, Dünya Kupas arasına düşme hattından uzak bir konumda girmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Empoli deplasmanına konuk olacak olan Cremonese, yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde 14 haftayı geride bırakırken, henüz galibiyetle tanışmadı. 14 haftalık fikstürden 7 beraberlik, 7 mağlubiyet alan konuk ekip, Dünya Kupası arasına girilirken, küme düşme hattında yer alan 3 takımdan 1’si oldu. Zor günler geçiren Cremonese cephesinde, üst üste yaşanan puan kayıplarıyla birlikte teknik adam Massimiliano Alvini’nin tahtı sallanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Milan ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 14 haftaya çıkaran konuk ekip, kalesinde tam 24 gole engel olamazken, rakip filelere 11 gol gönderebildi. Cremonese hem savunma hem de hücum performansıyla da sınıfta kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde düşüşe geçen Empoli, lige yeni yükselen ve ilk 14 haftanın tamamında puan kaybeden Cremonese karşısında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.68

intobet Bahis Oranı: 8.42