Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Everton Bahis Tahmini 12.11.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Everton deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Connect sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Bournemouth ile Everton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Bournemouth galibiyetine 2.88, beraberlik tercihine 3.30, Everton galibiyetine ise 2.62 verildiğini görüyoruz.

Bournemouth’dan Dramatik Mağlubiyet

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Elland Road’da Leeds United’ın konuğuydu. 1-0 geriye düştükleri maçta 3-1 öne geçtiler ama yine de karşılaşmadan puan alamadan ayrıldılar. Leeds United’a 4-3 mağlup olan Bournemouth’da moraller bozuk. Premier Lig’de son 4 maçından da puan çıkartamayan Gary O’Neil’ın ekibi, hafta içi ise Lig Kupası’nda Everton’ı 4-1 mağlup ederek moral buldu. Bu kez ise Everton ile Premier Lig’de karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Bournemouth’da Chris Mepham kart cezalısı.

Everton Alt Sıralarda

Everton’da işler pek yolunda gitmiyor. Premier Lig’de zor günler geçiren Everton, Lig Kupası’nda Bournemouth deplasmanında 4-1 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Bu kez ise Bournemouth ile Premier Lig maçına çıkacaklar. Son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Everton, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde. Bu hafta ise Vitality’de konuk olacakları Bournemouth karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Frank Lampard adına da bu hafta Bournemouth karşılaşmasınn kader maçı olabileceği konuşuluyor. Karşılaşma öncesinde Everton’da Ben Godfrey’in sakatlığı sürüyor.

Bournemouth – Everton Maç Bilgileri

Bournemouth – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Chris Mepham kart cezalısı. Everton’da Ben Godfrey’in sakatlığı sürüyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay, Dominic Calvert Lewin

İddaa Tahmini

Bournemouth, hafta içi Everton ile Lig Kupası’nda karşı karşıya geldi ve rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de ise son haftalarda puan alamayan bir Bournemouth var. Son 4 maçını da kaybettiler. Everton ise geçen hafta Leicester City’e evinde 2-0 kaybetti. Everton’dan bu hafta daha iyi bir performans beklentim var. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma izleriz. Vitality’de iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth, rahat bir galibiyet aldı. Everton’ı 3-0 mağlup ettiler ve Premier Lig’de 4 maç aradan sonra kazandılar.