İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.11.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 12 Kasım Cumartesi günü bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Napoli – Udinese: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.54 (intobet) ; 12 Kasım Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, lider Napoli ile 8. sıradaki Udinese karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele saat 17:00’de sahne alacak. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Udinese’yi sahasında konuk eden lider Napoli, Lozano ve Zielinski’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, Serie A Ligi’nde üst üste 10. kez kazandı. Luciano Spalletti önderliğinde sezona damga vurmayı başaran ev sahibi, ilk 14 haftada namağlup performansıyla şampiyonluğun en güçlü aday haline geldi. 14 maçtan 12 galibiyet, 2 beraberlikle 38 puan toplamayı başaran Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e kadar yükseltti. Aynı etkiyi UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de gösteren ve lider olarak Son 16 Turu’nda boy gösterecek olan ev sahibi, bu sezon tek mağlubiyetini liderliği garantilediği maçta Liverpool’a karşı deplasmanda aldı. Spaletti ve öğrencileri, Udinese karşısında kazanarak Dünya Kupası arasına namağlup girmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta Udinese için puan kayıplarıyla geçti. Sezon başlangıcını Milan mağlubiyetiyle yapan Andrea Sottil’in öğrencileri, 9 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte lige damga vurmayı başarırken, son 5 haftada etkisini kaybetti. 5 maçtan 4 beraberlik, 1 mağlubiyet çıkarabilen konuk ekip, geçtiğimiz hafta deplasmanda Spezia ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, rakiplerine ise kolay kolay geçit vermedi. 14 hafta sonunda sadece Milan ve Torino’ya kaybeden Udinese, bu hafta namağlup lider Napoli’ye deplasmanda konuk olacak. Sottil ve öğrencileri, sürpriz bir galibiyetle yükselişe geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli, geçtiğimiz hafta ligdeki üst üste 10. galibiyetini aldı. Sezon başından beri ligi domine etmeyi başaran Napoli, Udinese engelini de kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

Bologna – Sassuolo: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.65 (intobet) ; Renato Dall Ara Stadı’nın 12 Kasım Cumartesi akşamı ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:45. İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasın Bologna cephesinde hezimetle sona erdi. Hafta içi mesaisinde iyi bir sınav vermeyi başaramayan Thiago Motta’nın öğrencileri, konuk olduğu İnter deplasmanından 6-1’lik mağlubiyetle döndü. Deplasmanda büyük bir şok yaşayan ve savunma performansıyla sınıfta kalan ev sahibi, İnter maç öncesi Lecce, Monza ve Torino karşısında kazanarak, teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçmişti. 14. hafta mağlubiyetiyle birlikte yeniden alt sıralara gerileyen ev sahibi, 14 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 16 puan toplayabildi. Alessio Dionisi ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarııyla geçirdi. Üst sıralardan uzaklaşan konuk ekip, Empoli ve Napoli karşısında gol dahi atamadan mağlup olurken, geçtiğimiz hafta iç sahada Roma ile 1-1 berabere kaldı. Güçlü rakibine geçit vermemeyi başaran Sassuolo, son haftalardaki en dirençli futbolunu sergiledi. 14 haftadan 16 puan toplamayı başaran ve rakibi Bologna ile aynı puana sahip olan konuk ekip, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Düşme hattına son haftalardaki puan kayıplarıyla adım adım yaklaşan Sassuolo cephesinde, bu hafta hedef 3 puan. Ligin orta sıralarından kurtulmayı başaramayan Bologna ve Sassuolo, araya galibiyetle girmek istiyor. Toparlanmak için 3 puana ihtiyacı olan iki takımında, bu kritik haftada skor üreteceğini düşünüyorum.

Sampdoria – Lecce: MS 2, 2.56 (iddaa) – 2.95 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftası kapsamında, Sampdoria ile Lecce karşı karşıya gelecek. 12 Kasım Cumartesi akşam Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Torino deplasmanından 2-0’lk mağlubiyetle dönen ev sahibi, üst üste 3. yenilgisini aldı. Maç boyunca rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan ev sahibi, savunma zafiyetlerine ise devam etti. Son 3 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Sampdoria cephesinde,  Dejan Stankovic etkisi kısa sürdü. 4 Hafta önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve Dejan Stankovic’i getiren ev sahibi, ilk maçta Cremonese’yi mağlup etmeyi başarırken, puan kayıpları kaldığı yerden devam etti. 14 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Sampdoria, Hellas Verona ile birlikte ligin en zayıf halkaları arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde hafta içi mesaisi sona ererken, Atalanta karşısına 6 haftalık galibiyet hasretiyle çıkan Lecce, büyük bir sürprize imza attı. Zirve yarışındaki rakibini iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başaran Marco Baroni’nin öğrencileri, hem kötü gidişata dur dedi hem de sergilediği futbolla güven tazeledi. 14 hafta sonunda 2. galibiyetine uzanan Lecce, düşme hattı ile puan farkını 5’e çıkardı ve rahat bir nefes aldı. Yükselişini sürdürmek isteyen konuk ekip, bu hafta düşme hattındaki Sampdoria’ya deplasmanda konuk olacak. Geçen haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lecce, puan farkını korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Lecce, uzun bir aranın ardından ligde rahat bir nefes aldı. Konuk ekibin Atalanta galibiyetinin ardından, Sampdoria deplasmanında galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.76

intobet Bahis Oranı: 7.49