İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.11.2022

12 Kasım Cumartesi günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon haline getirdik Almanya Bundesliga mücadeleleriyle kazanmanz dileriz.

Schalke 04 – Bayern Münih: MS 2 (-2), 1.78 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Schalke 04, 12 Kasım Cumartesi akşamı sahasında lider Bayern Münih’i konuk edecek. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da haftayı 1-0’lk Mainz 05 galibiyetiyle kapatan Schalke 04, 15. haftaya girilirken en zayıf halka olmaya devam etti. Bu hafta sahasında lideri konuk edecek olan Schalke 04, 2 ay sonra ligde gelen galibiyetle birlikte moral buldu. 7 maçlık hasrete yeni hocasıyla son veren ev sahibi, Thomas Reis’i 3 hafta önce göreve getirmiş ve önce Freiburg, ardından Werder Bremen’e kaybetmişti. 1 sezon sonra lige geri dönen Schalke 04, 14 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. En alt sıradan kurtulmak isteyen ev sahibi, lider karşısında sürpriz arayacak. Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da durdurulamıyor. Nagelsmann’ın öğrencileri, Werder Bremen karşısında golcüleriyle şov yaparken, haftayı 6-1’lik zaferle noktaladı. Üst üste 5. galibiyetini alan Bavyera ekibi, son 7 haftadan ise 6 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. 2 hafta önce liderlik koltuğunu ele geçiren Bayern, hem Şampiyonlar Ligi hem de Almanya Bundesliga’ya damga vurdu. En yakın rakibiyle puan farkını 4’e çıkaran son şampiyon, bu sezon çıktığı 23 resmi maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Lideri hem iç saha hem de deplasmanda mağlup etmek çok zor. Almanya Bundesliga’nn lideri Bayern Münih, 5 maçlık galibiyet serisiyle çıkacağı Schalke 04 deplasmanında, golcüleriyle galibiyetlerine devam edecektir. Konuk ekibin haftayı rahat bir galibiyetle kapatacağını düşünüyorum.

Werder Bremen – Leipzig: MS 2, 1.64 (iddaa) – 1.91 (intobet) ; İddaa fikstüründe 12 Kasım Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 15. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Leipzig karşı karşıya gelecek. tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Werder Bremen, ilk 14 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakırken, Ole Werner yönetiminde 7. sırada kendisine yer buldu. Hertha Berlin ve Schalke 04 karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Bayern Münih deplasmanından 6-1’lik hezimetle döndü. Lidere direnmeyi başaramayan ev sahibi, bu sezonki en ağır yenilgisini yaşadı. Lider karşısında gollerine devam eden Bremen, bu sezon hücum hattında etkili olmayı başarırken, savunma hattında ise istikrardan uzak kaldı. Ligin 7. sırasında yer alan ev sahibi, üst sıralardaki iddiasını 6-1’lik hezimete rağmen sürdürüyor. Almanya Bundesliga’nn 14. haftasında Freiburg karşısına çıkan Leipzig, en yakın rakibi karşısına 6 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkarken, 3-1’lik harika bir galibiyetle seriyi 7 haftaya çıkardı. Konuk ekipte Marco Rose etkisi devam ederken, Leipzig iki kulvarda birden çok formda. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Son 3 haftada 3 galibiyet çıkaran Leipzig, Freiburg karşısında sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle, bizlere bir kez daha rüştünü ispatladı. 25 puanla 5. sırada yer alan Leipzig, liderin 6 puan gerisinde yer alıyor. Almanya Bundesliga’da yoluna 7 maçlık yenilmezlik serisiyle devam eden Leipzig, zirvenin en önemli adaylarından biri haline geldi. Marco Rose ve öğrencileri, bu hafta seriyi Werder Bremen galibiyetiyle 8 haftaya çıkaracaktır.

Bayer Leverkusen – Stuttgart: MS 1, 1.51 (iddaa) – 1.73 (intobet) ; Bayer Leverkusen evinde Stuttgart’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında sahne alacak mücadele, 12 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da başlayacak. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’da 13. hafta 5-0’lık Union Berlin galibiyetiyle damga vuran Bayer Leverkusen, sezonun en iyi sınavını verdi. Rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Köln deplasmanında ise 2-1 kazandı. İlk 14 haftada ilk kez üst üste 2 maç kazanabilen ev sahibinde, Xabi Alonso hamlesi etkisini göstermeye başladı. Geçen sezonun şampiyonluk adayı, yeni sezonda küme düşme hattına kadar gerileyince, göreve Alonso’yu getirmişti. Yeni hocasıyla vites yükselten Bayer Leverkusen, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Formunun zirvesinde olan ev sahibi, galibiyetlerine Stuttgart karşısında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da iç saha etkisini sürdüren Stuttgart, deplasmanda ise puan kayıplarına devam ediyor. Düşme potasına kadar gerilemesinin ardından göreve Michael Wimmer’i getiren konuk ekip, yeni hocasıyla son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Bochum, Augsburg ve Hertha Berlin’i iç sahada mağlup etmeyi başaran Stuttgart, deplasmanda ise Dortmund ve Gladbach’a kaybetti. Düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alan Stuttgart, bu hafta en yakın rakiplerinden Leverkusen’e deplasmanda konuk olacak. Almanya Bundesliga’da yükselişe geçen Bayer Leverkusen, hem iç saha hem de deplasmanda kazandı. Ev sahibi galibiyetlerine en yakın rakiplerinden Stuttgart karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.40

intobet Bahis Oranı: 6.93