İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 12.11.2022

Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga sahnesinde 12 Kasım Cumartesi günü oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Lens – Clermont: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.87 (intobet) ; 12 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lens sahasında Clermont’u konuk edecek. beN CONNET ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşmaya Bollaert-Delelis Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Angers deplasmanına konuk olan Lens, Said ve Medina’nın golleriyle 2-1’lik deplasman galibiyetine imza atarken, üst üste 4. galibiyetiyle birlikte, zirvenin en yakın takipçisi olmaya devam etti. 14 haftalık fikstürde sahadan sadece 1 kez mağlup ayrılan Franck Haise ve öğrencileri, geri kalan 13 maçtan ise 10 galibiyet, 3 beraberlik çıkardı. Lider PSG’nin puan farkını açmasına izin vermeyen Lens, sadece Lille karşısına çıktığı Nord derbisinde mağlup oldu. 4 maçlık galibiyet serisiyle Clermont karşısına çıkacak olan Lens, liderin 5 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Ev sahibi taraftarı önünde hata yapmak istemiyor. Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Montpellier karşısına çıkan Clermont, 10. dakikada 1-0 geriye düştü. İkinci yarda skoru eşitlemeyi başaran Pascal Gastien ve öğrencileri, 2 penaltı fırsatın gole çeviremedi ve ikinci yarıdaki iyi performansına rağmen, galibiyet hedefine ulaşamadı. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan Clermont, maç kazanmakta zorlanıyor. 14 haftadan 19 puan toplamayı başarabilen Clermont, ligin 10. sırasında yer alıyor. Ligin orta sıralarına demir atan konuk ekip, Dünya Kupası için verilecek araya sayılı günler kala, ligdeki rahat konumunu korumak istiyor. Zirve takibini sürdüren Lens ve orta sıralarda kendisine yer bulan Clermont, bu sezon Ligue 1 sahnesinde gol sorunu yaşamadı. İki takımında gollerin 15. haftada devam edeceğini düşünüyorum.

Rennes – Toulouse: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 15. hafta heyecanı devam ederken, 12 Kasım Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede, Rennes ile Toulouse karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak karşılaşmayı, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Rennes, Fransa Ligue 1’de son 10 haftaya damga vurdu. Bruno Genesio ve öğrencileri, son 10 haftadan 7 galibiyet, 3 beraberliğe imza atarken, liderin en yakın takipçileri arasında yer aldı. Geçtiğimiz hafta zorlu Lille deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Rennes, fırsatları iyi değerlendirmeyi başaramasa da, ezeli rakibine deplasmanda olmasına rağmen geçit vermedi. Liderlik takibini 10 puan geride sürdüren Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise namağlup performansına rağmen, liderliği Fenerbahçe’ye kaptırdı. Avrupa sahnesinde hedeflediği liderliği almayı başaramayan Rennes, Fransa Ligue 1’de ise son 10 haftanın en iyi takımlarından birisi. Geçtiğimiz hafta sahasında Monaco’yu konuk eden Toulouse, iç sahada aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından 12. sıraya geriledi. Lens deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından düşüşünü sürdüren Philippe Montanier’in öğrencileri, son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramadı. 14 hafta sonunda 4 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyete imza atan Toulouse, deplasmanda 5 maçtır kazanamıyor. Toplamda ise 6 deplasman maçına çıkan konuk ekip, sadece Troyes karşısında galip geldi. Alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Toulouse, son 2 haftadaki performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Fransa Ligue 1’de son 10 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Rennes, galibiyetlerine ligin yeni temsilcisi Toulouse karşısında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Hoffenheim – Wolfsburg: MS 2, 2.67 (iddaa) – 3.07 (intobet) ; 12 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffeheim ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı tivibu SPOR 4. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hoffenheim’a, Ozan Kabak’ın hücum katkısı geçtiğimiz hafta yeterli olmadı ve ev sahibi konuk olduğu Frankfurt deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Maç boyunca savunmada önemli hatalara imza atan Hoffenheim, kötü savunma performansının bedelini mağlubiyetle ödedi. Andre Breitenreiter ve öğrencileri, son 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, ligin 10. sırasına kadar geriledi. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan Hoffenheim, 14 haftanın 10’unda kalesini gole kapatamadı. Savunmada etkisiz kalan ev sahibi, bu hafta Wolfsburg karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Dortmund’u sahasında konuk eden Wolfsburg, zirve takibindeki rakibini Mickey van de Ven ve Lukas Nmecha’nn golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Harika galibiyetle yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkaran konuk ekip, Almanya Bundesliga sahnesinde 3’te 3 yapmayı başardı. Bochum, Mainz 05 ve Dortmund karşısında gol yemeden kazanan Wolfsburg, hem savunma hem de hücum performansıyla yükselişe geçti. 20 puanla 8. sıraya kadar yükselen Niko Kovac’n öğrencileri, iyi bir başlangıç yapamadığı sezonda, harika bir yükseliş yakaladı. Almanya Bundesliga’da son haftaların en formda takımları arasında yer alan Wolfsburg, galibiyetlerine Hoffenheim deplasmanında hız kesmeden devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.78

intobet Bahis Oranı: 8.89