Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Köln Bahis Tahmini 12.11.2022

12 Kasım Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde 15. hafta fikstürü sahne alırken, Hertha Berlin sahasında Köln‘ü konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Hertha Berlin galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.70, Köln galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Etkisiz Kaldı

Almanya Bundesliga’da 14. hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hertha Berlin, 2 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Küme düşme potasına kadar gerileyen Sandro Schwarz’ın öğrencileri, son 3 haftada Bayern Münih, Werder Bremen ve son olarak geçtiğimiz hafta Stuttgart’a kaybetti. Üst üste mağlubiyetlerle kötü gidişatını sürdüren ev sahibi, bu sezon Sandro Schwarz yönetiminde maç kazanmakta zorlanıyor. Dünya Kupası arasına girilirken, teknik adamın koltuğu tehlikeye girdi. Ev sahibinin toparlanmak için Köln karşısında kazanmaktan başka çaresi yok.

Köln Savunmada Yetersiz

Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga sahnesinde Bayer Leverkusen karşısına çıkan Köln, 2-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrılırken, son 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Mainz 05, Freiburg ve Bayer Leverkusen karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı. Son 4 haftada sadece 10 kişi kalan Hoffenheim’a direnmeyi başaran Steffen Baumgart’ın öğrencileri, 12. sıraya kadar geriledi. 14 haftanın 13’ünde kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, bu sezon kötü savunma performansıyla dikkat çekiyor. Düşme hattı ile puan farkı günden güne azalırken, Konferans Ligi’ne veda eden Köln, Bundesliga’da yükselişe geçmek istiyor.

Hertha Berlin – Köln Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Stevan Jovetic, Dardai, Nsona ve Ngankam’ın sakatlıkları devam ediyor. Köln’de ise Mark Uth, Hübers, Dietz, Andersson, Lemperle ve Dejan Ljubicic’in sakatlıklar bulunuyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Kötü savunma performanslarıyla Almanya Bundesliga’da ilk 14 hafta sona erdiğinde küme düşme hattından uzaklaşmayı başaramayan Hertha Berlin ve Köln, savunmada zafiyetler vermeye devam edecektir. İki takımında karşılıklı gollerle haftayı kapatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hertha Berlin iç sahada galibiyetle kötü gidişatına son verdi. Ev sahibi 2 golle kazanırken, rakibine gol şansı vermedi.