Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffeheim Wolfsburg İddaa Tahmini 12.11.2022

12 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffeheim ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı tivibu SPOR 4.

intobet, Hoffenheim galibiyetine 2.24, beraberliğe 3.70, Wolfsburg galibiyetine ise 3.07 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Hoffenheim 4 Maçtır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hoffenheim’a, Ozan Kabak’ın hücum katkısı geçtiğimiz hafta yeterli olmadı ve ev sahibi konuk olduğu Frankfurt deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Maç boyunca savunmada önemli hatalara imza atan Hoffenheim, kötü savunma performansının bedelini mağlubiyetle ödedi. Andre Breitenreiter ve öğrencileri, son 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, ligin 10. sırasına kadar geriledi. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan Hoffenheim, 14 haftanın 10’unda kalesini gole kapatamadı. Savunmada etkisiz kalan ev sahibi, bu hafta Wolfsburg karşısında galibiyet arayacak.

Wolfsburg 7 Haftadır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Dortmund’u sahasında konuk eden Wolfsburg, zirve takibindeki rakibini Mickey van de Ven ve Lukas Nmecha’nn golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Harika galibiyetle yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkaran konuk ekip, Almanya Bundesliga sahnesinde 3’te 3 yapmayı başardı. Bochum, Mainz 05 ve Dortmund karşısında gol yemeden kazanan Wolfsburg, hem savunma hem de hücum performansıyla yükselişe geçti. 20 puanla 8. sıraya kadar yükselen Niko Kovac’n öğrencileri, iyi bir başlangıç yapamadığı sezonda, harika bir yükseliş yakaladı.

Hoffenheim – Wolfsburg Maç Bilgileri

Hoffenheim – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim cephesinde Grischa Prömel ve Dabbur’un sakatlkları devam ediyor. Wolfsburg takımında Lukas Nmecha, Parades ve Franjic’in sakatlıkları bulunuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Stanley Nsoki, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Robert Skov, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son haftaların en formda takımları arasında yer alan Wolfsburg, galibiyetlerine Hoffenheim deplasmanında hız kesmeden devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.67

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.07

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Son haftaların formda takımlarından Wolfsburg, Hoffenheim deplasmanında galibiyetlerine hız kesmeden devam etti. Kazananları tebrik ederiz.