Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Southampton İddaa Tahmini 12.11.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Southampton deplasmanda, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Liverpool ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.27, beraberlik 6.60, Southampton kazanır ise 10.50 olarak açıklanmış.

Liverpool’dan İlk Deplasman Galibiyeti

Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Tottenham deplasmanından 3 puan ile döndü. Mohamed Salah’ın attığı 2 golle rakibini 2-1 mağlup ettiler ve bu sezon Premier Lig’de ilk deplasman galibiyetini aldılar.  Kötü gidişatı sona erdiren Liverpool, puanını 19’a yükseltti ve ilk 4 umutlarını sürdürdü. Lig Kupası’nda ise hafta içi Derby County karşısında zorlandılar ama rakibini penaltı atışları ile mağlup ederek tur atladılar. Premier Lig’de bu hafta Southampton’ı konuk edecek Liverpool, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Diogo Jota, Arthur, Joel Matip ve Luis Diaz sakat olan isimler.

Southampton Düşme Hattında

Southampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Newcastle United ile karşı karşıya geldi ve rakibine 4-1 mağlup oldu. Southampton’ın tek golü Roman Perraud’dan geldi. Bu mağlubiyetin ardından teknik adam Ralph Hasenhüttl’ın görevine ise son verildi. Takımın başına ise Nathan Jones’un getirildiğini belirtelim. Yeni hocası ile ilk maçına Liverpool deplasmanında çıkacak olan Southampton’ı zor bir maç bekliyor. Düşme hattında yer alan Southampton’ın bu hafta puan alma şansını düşük görüyorum. Maç öncesinde Southampton’da Kyle Walker Peters’ın sakatlığı sürüyor.

Liverpool – Southampton Maç Bilgileri

Liverpool – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Diogo Jota, Arthur, Joel Matip ve Luis Diaz sakat olan isimler. Southampton’da Kyle Walker Peters’ın sakatlığı sürüyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Ibrahima Konate, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Liverpool, geçen hafta Premier Lig’de ilk deplasman galibiyetini aldı. Tottenham’ı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bu galibiyet ile moral bulan Liverpool, bu hafta Anfield’da Southampton’ı ağırlayacak. Maçın net favorisi olan Liverpool’dan bu hafta farklı bir galibiyet bekliyorum. Southampton engelini rahat geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Darwin Nunez, Liverpool’a galibiyeti getirdi. Southampton’ı 3-1 mağlup ettiler ve Dünya Kupası arasında moralli girdiler.