Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Brentford İddaa Tahmini 12.11.2022

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçını da kazanan Manchester City bu hafta iç sahada, Brentford ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Manchester City ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.15, beraberlik 9.00, Brentford kazanır ise 19.00 olarak açıklanmış.

Manchester City’den 3 Puan

Manchester City, geçtiğimiz hafta zorlandığı maçta 3 puan almayı başardı. Etihad’da konuk ettikleri Fulham’ı 90+5’de Erling Haaland’ın attığı penaltı golüyle 2-1 mağlup ederek 2. Sıradaki yerini korudular. Lider Arsenal’ın 2 puan gerisinde bulunan Manchester City, bu hafta ise Brentford ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan Manchester City’de moraller yerinde. Bu hafta Manchester City’de Joao Cancelo kart cezalısı. Kyle Walker’ın ise sakatlığı sürüyor.

Brentford 2 Puan Bıraktı

Brentford, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest ile 2-2 berabere kaldılar. Wissa’nın golüyle 2-1 öne geçen Brentford, uzatmalarda yediği golle 1 puana razı oldu. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Brentford’da puan kayıpları devam ediyor. Bu hafta ise Etihad’da Manchester City’e konuk olacaklar ve işleri zor. Maç öncesinde Brentford’da Kristoffer Ajjer, Shandon Baptiste ve Aaron Hickey’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City – Brentford Maç Bilgileri

Manchester City – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Joao Cancelo kart cezalısı. Kyle Walker’ın ise sakatlığı sürüyor. Brentford’da Kristoffer Ajjer, Shandon Baptiste ve Aaron Hickey’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Manchester City, Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanıyor. Geçen hafta Fulham’ı 2-1 ile geçtiler. Son 3 maçını da kazanarak lider Arsenal’ın takibini de devam ettiriyorlar. Etihad’da bu hafta Brentford karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum. Pep Guardiola’nın ekibi, Brentford’u farklı geçer ve maç fazlasıyla yeni lider olur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.24

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, sürpriz yaptı. Etihad’da Ivan Toney’in golüyle 2-1 kazandılar ve çok önemli bir 3 puan aldılar.