Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Udinese İddaa Tahmini 12.11.2022

12 Kasım Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, lider Napoli ile 8. sıradaki Udinese karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele saat 17:00’de sahne alacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.54, beraberliğe 4.65, Udinese galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.32, beraberliğe 4.09, konuk ekibe ise 5.09 oran veriyor.

Napoli Puan Farkını Açtı

İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Udinese’yi sahasında konuk eden lider Napoli, Lozano ve Zielinski’nin golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, Serie A Ligi’nde üst üste 10. kez kazandı. Luciano Spalletti önderliğinde sezona damga vurmayı başaran ev sahibi, ilk 14 haftada namağlup performansıyla şampiyonluğun en güçlü aday haline geldi. 14 maçtan 12 galibiyet, 2 beraberlikle 38 puan toplamayı başaran Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e kadar yükseltti. Aynı etkiyi UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de gösteren ve lider olarak Son 16 Turu’nda boy gösterecek olan ev sahibi, bu sezon tek mağlubiyetini liderliği garantilediği maçta Liverpool’a karşı deplasmanda aldı. Spaletti ve öğrencileri, Udinese karşısında kazanarak Dünya Kupası arasına namağlup girmek istiyor.

Udinese Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta Udinese için puan kayıplarıyla geçti. Sezon başlangıcını Milan mağlubiyetiyle yapan Andrea Sottil’in öğrencileri, 9 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte lige damga vurmayı başarırken, son 5 haftada etkisini kaybetti. 5 maçtan 4 beraberlik, 1 mağlubiyet çıkarabilen konuk ekip, geçtiğimiz hafta deplasmanda Spezia ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, rakiplerine ise kolay kolay geçit vermedi. 14 hafta sonunda sadece Milan ve Torino’ya kaybeden Udinese, bu hafta namağlup lider Napoli’ye deplasmanda konuk olacak. Sottil ve öğrencileri, sürpriz bir galibiyetle yükselişe geçmek istiyor.

Napoli – Udinese Maç Bilgileri

Napoli – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Amir Rrahmani ve Khvicha Kvaratskhelia’nın sakatlıklar bulunuyor. Udinese’de ise Masina, Rodrigo Becao, Destiny Udogie ve Victor Makengo’nun sakatlıklar devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Leo Oestigaard, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli, geçtiğimiz hafta ligdeki üst üste 10. galibiyetini aldı. Sezon başından beri ligi domine etmeyi başaran Napoli, Udinese engelini de kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.54

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 3 puan lider Napoli’nin oldu. Ev sahibi 3 golle 3 puanı alırken, namağlup liderliğini sürdürdü. Kazananlar tebrik ederiz.