Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Crystal Palace Bahis Tahmini 12.11.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 18.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Nottingham Forest ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 3.05, beraberlik 3.30, Crystal Palace kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest’dan 1 Puan

Nottingham Forest, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Brentford’dan puan almayı başardı. Sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Nottingham Forest, City Ground’da oynadığı son 3 maçı da kaybetmedi. Premier Lig’de geride kalan 14 haftada 10 puan toplayan Steve Cooper’ın ekibi, ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta ise City Ground’da Crystal Palace’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards, Harry Toffolo, Jack Colback ve Giulian Biancone sakat olan isimler.

Crystal Palace Uzatmalarda Güldü

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. West Ham deplasmanına konuk olan Patrick Vieira’nın ekibi, 1-0 geriye düştüğü 2-1 kazandı ve altın değerinde bir 3 puan elde etti. Michael Olise’nin uzatma dakikalarında attığı golle 3 puanı kapan Crystal Palace, bu sezon Premier Lig’de ilk deplasman galibiyetini almış oldu. Bu hafta ise City Ground’da Nottingham Forest’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Crystal Palace’da Chris Richards ve James McArthur sakat olan isimler.

Nottingham Forest – Crystal Palace Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards, Harry Toffolo, Jack Colback ve Giulian Biancone sakat olan isimler. Crystal Palace’da Chris Richards ve James McArthur sakat olan isimler.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Crystal Palae, Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece 1 kez kaybetti. Son 2 maçta Southampton ve West Ham karşısında kazanmayı başardılar. Nottingham Forest ise son sırada ama ama City Ground’da oynadıkları son 3 maçı da kaybetmediler. Bu sahada Liverpool karşısında kazanmışlardı. Crystal Palace karşısında da iyi bir direnç göstermelerini bekliyorum. Hem Nottingham Forest hem de Crystal Palace’dan gol beklentim var. İki takım gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest, bu sezon Premier Lig’de 3. galibiyetini aldı. Crystal Palace’ı 1-0 mağlup ederek moral buldular.