Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Bayern Münih İddaa Tahmini 12.11.2022

Almanya Bundesliga‘nın en zayıf halkası Schalke 04, 12 Kasım Cumartesi akşamı sahasında lider Bayern Münih‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Best10, Schalke 04 galibiyetine 15.34, beraberliğe 8.13, Bayern Münih galibiyetine ise 1.17 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.26, 2.5 Alt 4.05 oran kazandıryor.

Schalke 04 Kabusa Son Verdi

Almanya Bundesliga’da haftayı 1-0’lk Mainz 05 galibiyetiyle kapatan Schalke 04, 15. haftaya girilirken en zayıf halka olmaya devam etti. Bu hafta sahasında lideri konuk edecek olan Schalke 04, 2 ay sonra ligde gelen galibiyetle birlikte moral buldu. 7 maçlık hasrete yeni hocasıyla son veren ev sahibi, Thomas Reis’i 3 hafta önce göreve getirmiş ve önce Freiburg, ardından Werder Bremen’e kaybetmişti. 1 sezon sonra lige geri dönen Schalke 04, 14 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. En alt sıradan kurtulmak isteyen ev sahibi, lider karşısında sürpriz arayacak.

Bayern Münih Hız Kesmiyor

Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da durdurulamıyor. Nagelsmann’ın öğrencileri, Werder Bremen karşısında golcüleriyle şov yaparken, haftayı 6-1’lik zaferle noktaladı. Üst üste 5. galibiyetini alan Bavyera ekibi, son 7 haftadan ise 6 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. 2 hafta önce liderlik koltuğunu ele geçiren Bayern, hem Şampiyonlar Ligi hem de Almanya Bundesliga’ya damga vurdu. En yakın rakibiyle puan farkını 4’e çıkaran son şampiyon, bu sezon çıktığı 23 resmi maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Lideri hem iç saha hem de deplasmanda mağlup etmek çok zor.

Schalke 04 – Bayern Münih Maç Bilgileri

Schalke 04 – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke’de Thomas Ouwejan, Marcin Kaminski, Greiml, Zalazar ve Van den Berg’in sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih’te ise Sadio Mane, Müller, Davie, De Light ve Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Alex Kral, Dominick Drexler, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Mathys Tel.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nn lideri Bayern Münih, 5 maçlık galibiyet serisiyle çıkacağı Schalke 04 deplasmanında, golcüleriyle galibiyetlerine devam edecektir. Konuk ekibin haftayı rahat bir galibiyetle kapatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.78

Best10 Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih deplasmandan galibiyetle döndü ve Almanya Bundesliga liderliğine devam etti. Konuk ekip 2 golle kazanırken, rakibine gol şansı vermedi.