TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Ümraniyespor Bahis Tahmini 12.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor evinde, Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Sivasspor ile Ümraniyespor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 2.03, beraberlik tercihinin 3.80, Ümraniyespor galibiyetinin ise 3.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Sivasspor, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye konuk olan Yiğidolar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında pek etkili olamadılar ve Süper Lig’de üst üste 3. Yenilgisini yaşadılar. Son 3 maçından puan çıkartamayan Sivasspor, bu maçlarda skor dahi üretemedi. Bu hafta ise Ümraniyespor karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor’dan İlk Galibiyet

Ümraniyepsor, Süper Lig’de ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta elde etti. Süper Lig’de tam 11 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada Alanyaspor’u konuk eden Ümraniyespor, rakibini 3-1 mağlup ederek moral buldu. Süper Lig’de bu sezon sadece 6 puan toplayabilen Recep Uçar’ın ekibi, son sırada yer almaya devam ediyor. Bu hafta Sivasspor deplasmanında da kazanarka, Dünya Kupası arasına moralli girmek istiyorlar. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunuyor.

Sivasspor – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Sivasspor – Ümraniyepsor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

Ümraniyepsor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

İddaa Tahmini

Sivasspor, Süper Lig’de son 3 maçından da puan çıkartmadı. Trabzonpsor, Antalyaspor ve Fenerbahçe maçlarını kaybettiler. Ümraniyespor ise geçen hafta sezonun ilk galibiyetini elde etti. İç sahada konuk ettikleri Alanyapsor’u 3-1 ile geçtiler. Sivasspor, son haftalarda kötü sonuçlar alıyor ama bu hafta kazanacaklarını düşünüyorum. Ümraniyepsor’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.03

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, araya puan kaybı ile girdi. İç sahada konuk ettikleri Ümraniyespor ile 2-2 berabere kaldılar.