Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Leeds United İddaa Tahmini 12.11.2022

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kazanmayı başaran Leeds United deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Tottenham ile Leeds United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Tottenham galibiyetine 1.65, beraberlik tercihine 4.35, Leeds United galibiyetine ise 5.20 verildiğini görüyoruz.

Tottenham Düşüşe Geçti

Tottenham, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Liverpool karşısında puan alamadı. İlk yarıda Mohamed Salah’ın gollerine engel olamadılar ve sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta 3. Yenilgisini alan Londra ekibi, 4. Sırada yer alıyor. Lider Arsenal’ın 8 puan gerisine düşen Tottenham, taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da kaybetti. Bu hafta Leeds United karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Tottenhma’da Cristian Romero ve Heung Min Son’un sakatlıkları sürüyor.

Leeds United’dan 3 Puan

Leeds United, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elland Road’da konuk ettikleri Bournemouth’u 4-3 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar. Premier Lig’de üst üste 2. Galibiyetini alan Jesse Marsch’ın öğrencileri, bir önceki hafta ise Anfield’da Liverpool’u 2-1 mağlup etmişti. Düşme hattının da üzerine çıkan Leeds United’da moraller yerinde. Bu hafta ise Tottenham deplasmanında puan peşindeler. Karşılaşma öncesinde Leeds United’da Adam Forshaw, Patrick Bamford ve Luis Sinisterra sakat olan isimler.

Tottenham – Leeds United Maç Bilgileri

Tottenham – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenhma’da Cristian Romero ve Heung Min Son’un sakatlıkları sürüyor. Leeds United’da Adam Forshaw, Patrick Bamford ve Luis Sinisterra sakat olan isimler.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Rodrigo Bentancur, Matt Doherty, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Lucas Moura, Harry Kane

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

İddaa Tahmini

Leeds United, geçen hafta Bournemouth’u 4-3 mağlup etti. Bir önceki hafta ise Liverpool deplasmanında 2-1 kazanmışlardı. Son 2 maçta 6 puan toplayarak çıkışa geçtiler. Tottenham ise düşüşte. Premier Lig’de geçen hafta Liverpool’a 2-1 mağlup oldular. Son 4 Premier Lig maçında 3 mağlubiyet alan Tottenham, taraftarı önünde is son 2 maçından puan çıkartamadı. Bu hafta Tottenham’dan reaksiyon bekliyorum. Leeds United karşısında zor da olsa kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, geri döndü. Leeds United karşısında geriye düştükleri maçı 4-3 kazanarak 3 puanın sahibi oldular.