Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Leipzig İddaa Tahmini 12.11.2022

İddaa fikstüründe 12 Kasım Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 15. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Leipzig karşı karşıya gelecek. tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak.

Bets10, Werder Bremen galibiyetine 3.73, beraberliğe 3.97, Leipzig galibiyetine ise 1.91 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.28, beraberliğe 3.49, konuk ekibe ise 1.64 oran veriyor.

Werder Bremen Lidere Direnemedi

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi Werder Bremen, ilk 14 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakırken, Ole Werner yönetiminde 7. sırada kendisine yer buldu. Hertha Berlin ve Schalke 04 karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Bayern Münih deplasmanından 6-1’lik hezimetle döndü. Lidere direnmeyi başaramayan ev sahibi, bu sezonki en ağır yenilgisini yaşadı. Lider karşısında gollerine devam eden Bremen, bu sezon hücum hattında etkili olmayı başarırken, savunma hattında ise istikrardan uzak kaldı. Ligin 7. sırasında yer alan ev sahibi, üst sıralardaki iddiasını 6-1’lik hezimete rağmen sürdürüyor.

Leipzig Doludizgin

Almanya Bundesliga’nn 14. haftasında Freiburg karşısına çıkan Leipzig, en yakın rakibi karşısına 6 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkarken, 3-1’lik harika bir galibiyetle seriyi 7 haftaya çıkardı. Konuk ekipte Marco Rose etkisi devam ederken, Leipzig iki kulvarda birden çok formda. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Son 3 haftada 3 galibiyet çıkaran Leipzig, Freiburg karşısında sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle, bizlere bir kez daha rüştünü ispatladı. 25 puanla 5. sırada yer alan Leipzig, liderin 6 puan gerisinde yer alıyor.

Werder Bremen – Leipzig Maç Bilgileri

Werder Bremen – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Michael Zetterer, Fülkurg ve Agu’nun sakatlıkları devam ediyor. Leipzig cephesinde Timo Werner, Gulacsi, Laimer ve Lukas Klostermann’ın sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Xaver Schlager, David Raum, Dani Olmo, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yoluna 7 maçlık yenilmezlik serisiyle devam eden Leipzig, zirvenin en önemli adaylarından biri haline geldi. Marco Rose ve öğrencileri, bu hafta seriyi Werder Bremen galibiyetiyle 8 haftaya çıkaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.91

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Andre Miguel Valente Silva ve Xaver Schlager’in golleri Leipzig’e galibiyeti getirdi. Kazananları tebrik ederiz.