Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Leicester City İddaa Tahmini 12.11.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Leiecester City deplsamanda, West Ham’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

West Ham ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 2.12.20, beraberlik 3.55, Leicester City kazanır ise 3.65 olarak açıklanmış.

West Ham Evinde Kaybetti

West Ham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace’a 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan David Moyes’un ekibinde moraller bozuk. Son 5 maçta sadece Bournemouth karşısında kazanabilen Londra ekibi, tekrardan düşme hattına yaklaştı diyebiliriz. Bu hafta ise taraftarı önünde Leicester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde West Ham’dan Maxwel Cornet’in sakatlığı devam ediyor.

Leicester City Moralli

Leicester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Everton’a konuk olan Brendan Rodgers’ın ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son haftalarda önemli puanlar toplayan Leicester City, düşme hattı ile arasındaki puan farkını da açmaya başladı diyebiliriz. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta sadece Manchester City karşısında mağlup oldular. Bu 5 maçta 10 puan toplayan Leicester City, toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham – Leicester City Maç Bilgileri

West Ham – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’dan Maxwel Cornet’in sakatlığı devam ediyor. Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin riskli olduğu bir karşılaşma. Her iki takımda düşme hattına yakın durumda. West Ham, son 2 maçından puan çıkartamadı. Leicester City ise geçen hafta Everton deplasmanında kazanarak moral buldu. West Ham, çıkış arıyor. Leicester City ise moralli. Hücum gücü yüksek iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, zorlu deplasmanda 3 puan ile ayrıldı. West Ham’ı deplasmanda 2-0 mağlup ettiler.