Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Arsenal İddaa Tahmini 12.11.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Wolverhampton evinde, lider Arsenal karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Wolverhampton ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 5.95, beraberlik tercihine 4.35, Arsenal galibiyetine ise 1.58 verildiğini görüyoruz. Arsenal galibiyetine ise iddaa’da 1.36 oran verilmiş. İddaa’da en çok oynanacak maçlar arasında Arsenal galibiyetinin de yer aldığını belirtelim.   

Wolverhampton Düşme Hattında

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk ettiği Brighton karşısında puan alamadı. Sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar ve kötü gidişatıları devam etti. Göreve Julen Lopetegui’nin getirildiğini ve Wolverhampton’ın yeni hocasıyla ilk maçına, Arsenal karşısında çıkacağını belirtelim. Premier Lig’de geride kalan 14 maçta sadece 2 kez kazanabilen Wolverhampton, düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Nottingham Forest’ın 1 basamak üzerindeler. Bu hafta Wolverhampton’da Pedro Neto ve Raul Jimenez’in sakatlıkları sürüyor. Diego Costa ise kart cezalısı.

Arsenal Liderliğini Sürdürdü

Arsenal, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Chelsea deplasmanına konuk olan Arsenal, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Londra derbisinden 3 puan ile ayrılan Mikel Arteta’nın ekibinde moraller yerinde. En yakın takipçisi Manchester City ile aradaki 2 puanlık farkı koruyorlar. Üst üste 7 maçtır Premier Lig’de mağlubiyet yaşamayan Arsenal, bu hafta konuk olacağı Wolverhampton karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Emile Smith Rowe’un sakatlığı devam ediyor.

Wolverhampton – Arsenal Maç Bilgileri

Wolverhampton – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Pedro Neto ve Raul Jimenez’in sakatlıkları sürüyor. Diego Costa ise kart Arsenal’da Emile Smith Rowe’un sakatlığı devam ediyor.cezalısı.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Hee Chan Hwang

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın net favorisi. Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Arsenal, geçen hafta Londra derbisinde Chelsea’yi 1-0 ile geçti. Premier Lig’de liderliğini sürdürüyorlar. Wolverhampton ise iç sahada konuk ettiği Brighton’a 3-2 mağlup oldu. Premier Lig’de düşme hattında yer alıyorlar ve bu hafta Arsenal karşısında işleri zor. Arsenal kazanır ve Premier Lig’de liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Premier Lig’de liderliğini korudu. Manchester City’nin mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçtiler. Wolverhampton deplasmanında 2 golle kazandılar.