Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta İnter İddaa Tahmini 13.11.2022

Atalanta sahasında İnter’i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında sahne alacak olan dev maç, 13 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Atalanta galibiyetine 3.05, beraberliğe 3.55, İnter galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.62, beraberliğe 3.16, konuk ekibe ise 1.98 oran veriyor.

Atalanta Zirveden Uzaklaştı

Atalanta cephesinde İtalya Serie A Ligi’nde 14. haftaya savunmadaki bireysel hatalar damga vurdu. İlk 12 haftada ligin en iyi savunma performansını sergileyen Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Napoli derbisinde aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Lecce’ye deplasmanda 2-1 kaybetti. Üst üste mağlubiyetlerle zirveden uzaklaşan Atalanta, ilk 10 hafta namağlup bir performans sergilerken, son 4 haftadan 3 mağlubiyet aldı. Kalesinde sadece 12 gole izin veren ev sahibi, hala ligin en iyi savunma performanslarından birini sergiliyor. Liderin 11 puan gerisine kadar gerileyen Atalanta, İnter debisini kazanarak yeniden yükselişe geçmek istiyor.

İnter Derbilerde Zorlandı

İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında İnter’in harika hücum performansın izledik. Bologna karşısında yarım düzine golle galip gelen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Juventus derbisinde aldığı 2-0’lık mağlubiyeti unutturdu. Son 6 haftanın 5’inden galip çıkmayı başaran İnter, sadece derbiden puan çıkaramadı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, 5 mağlubiyetinin 4’ünü derbide aldı. Zirve ile arasında 11 puan fark bulunan İnter, Dünya Kupası arasına girilirken, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor. Konuk ekip iç sahada sadece 1 mağlubiyet alırken, deplasmanda ise 4 kez mağlup oldu.

Atalanta – İnter Maç Bilgileri

Atalanta – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da bu hafta Luis Muriel ve Davide Zappacosta’nın sakatlıkları devam ediyor. İnter cephesinde karşılaşma öncesi Matteo Darmian ve Lukaku’nun sakatlkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde lider puan farkını açmaya devam ederken, Atalanta ve İnter liderin 11 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Yarışın içerisinde kalmak isteyen iki takımında hata yapma lüksü kalmadı. Tarafların devre arasına beraberlikle gireceğini ve galibiyet şansın ikinci yarıya taşıyacağın düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.01

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gollü mücadelenin ilk yarısında rakipler birbirlerine üstünlük kuramadı. İkinci yarıda ise maça damga vuran taraf İnter oldu ve haftayı 3 puanla noktaladı.