TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Antalyaspor İddaa Tahmini 13.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş iç sahada, Antalyaspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sport 1 kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş bugün Antalyaspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Beşiktaş galibiyetine 1.63, beraberlik tercihine 4.48, Antalyaspor galibiyetine 5.46 oran veriyor. 

Beşiktaş 3 Puan Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından puansız döndü. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Beşikşta’ta moraller bozuk. Özellikle ikinci yarıda önemli fırsatlar buldular ama değerlendiremediler. Şenol Güneş yönetiminde 2. Maçından mağlubiyet ile ayrılan Beşiktaş, zirve yarışında yara aldı. Bu hafta ise Vodafone Park’da Antalyaspor ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Josef De Souza, Valentin Rosier, Arhur Masuaku ve Rachid Ghezzal sakat olan isimler.

Antalyaspor Evinde Kazandı

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fatih Karagümrük’ü ağırlayan Antalyaspor, rakibini 4-2 mağlup etti. Süper Lig’de üst üste 3. Galibiyetini alan Nuri Şahin’in ekibi, düşme hattı ile aradaki puan farkını da iyice açmaya başladı. Geride kalan 12 maçta 16 puan toplayan Antalyaspor, Süper Lig’de 10. Sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Beşiktaş deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Sinan Gümüş, Fredy ve Alassane Ndao sakat olan isimler.

Beşiktaş – Antalyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Josef De Souza, Valentin Rosier, Arhur Masuaku ve Rachid Ghezzal sakat olan isimler. Antalyaspor’da Sinan Gümüş, Fredy ve Alassane Ndao sakat olan isimler.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Cenk Tosun

Antalyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Antalyaspor, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük’ü 4-2 ile geçtiler. Son 3 maçını da kazandılar. Beşiktaş ise derbide puan alamadı. Galatasaray deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Vodafon Park’da Antalyaspor’u konuk edecek Beşiktaş, maçın favorisi. Siyah Beyazlılardan galibiyet beklentim var. Beşiktaş kazanır.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…