Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Aston Villa Bahis Tahmini 13.11.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Aston Villa deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Brighton ile Aston Villa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Brighton galibiyetinin 1.92, beraberlik tercihinin 3.75, Aston Villa galibiyetinin ise 4.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brighton Turu Geçti 

Brigton, geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. İngiltere Lig Kupası’nda konuk oldukları Arsenal deplasmanında 3-1 kazandılar ve turu geçmeyi başardılar. Premier Lig’de ise üst üste 2 maçtır kazanan Brighton’da moraller yerinde. Son 2 maçında Chelsea’yi 4-1, Wolverhampton’ı ise deplasmanda 3-2 ile geçen Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, bu hafta ise AMEX’de Aston Villa’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı sürüyor. 

Aston Villa Moral Buldu 

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’da konuk ettikleri Manchester United’ı 3-1 mağlup ettiler ve moral buldular. Leon Bailey’in alınan galibiyette payı büyüktü. Unai Emery yönetiminde ilk kez galibiyet sevinci yaşayan Aston Villa, bu sezon Premier Lig’de 4. kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta ise AMEX’de Brighton karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Diego Carlos ve Phillippe Coutinho sakat olan isimler. 

Brighton – Aston Villa Maç Bilgileri

Brighton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı sürüyor. Aston Villa’da Diego Carlos ve Phillippe Coutinho sakat olan isimler. 

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Brighton, maçın favorisi. Premier Lig’de oynadıkları son 2 maçı da kazanmayı başardılar. Chelsea ve Wolverhampton maçlarından 6 puan çıkartan Brighton, hafta içi ise Lig Kupası’nda Arsenal’ı Emirates’de devirdi. Aston Villa ise Premier Lig’de geçen hafta Manchester United’ı 3-1 ile geçti ama bu hafta işleri zor. Brighton, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, 2 maç aradan sonra mağlup oldu. AMEX’de Aston Villa’ya 2-1 kaybettiler.