Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Union Berlin İddaa Tahmini 13.11.2022

Freiburg sahasında Union Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 15. haftasında sahne alacak mücadele, 13 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da, tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Freiburg galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.35, Union Berlin galibiyetine ise 3.93 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.16, 2.5 Alt 1.73 oran kazandırıyor.

Freiburg Deplasmanda Kaybetti

Freiburg bu sezona iki kulvara birden damgasını vurdu. Almanya Bundesliga’da 13. hafta sona erdiğinde liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ederken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Leipzig engeline takıldılar. Geçtiğimiz haftaya kadar 3 maçta kalesini gole kapatarak kazanan Freiburg, Leipzig karşısında 3-1’lik skorla mağlubiyetten kurtulamadı. 14 hafta sonunda 3. yenilgisini alan Christian Streich’in öğrencileri, liderin 4 puan gerisine düştü. Avrupa sahnesinde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan, Almanya Bundesliga’da ise zirve iddiasını sürdüren Freiburg, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor.

Union Berlin Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’nın 14. haftasında Augsburg’u sahasında konuk eden Union Berlin, 2 kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Son 2 haftada üst üste puan kayıpları yaşayan Urs Fischer’in öğrencileri, Konferans Ligi dönüşünde liderlik koltuğunu kaybetti. Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftadan lider çıkmayı başaran konuk ekip, son 2 haftada ise liderin 4 puan gerisine düştü. Konuk ekipte düşüş 5-0’lık Bayer Leverkusen hezimetiyle başlarken, Augsburg karşısında devam etti. Son 2 haftada kötü savunma performansları sergileyen Union Berlin, Dünya Kupası arasına girilirken, Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçmek istiyor. Konuk ekip bu hafta en yakın rakiplerinden Freiburg’a deplasmanda konuk olacak.

Freiburg – Union Berlin Maç Bilgileri

Freiburg – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde bu hafta Manuel Gulde ve Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin takımında ise Frederik Rönnow ve Andras Schafer’in sakatlıkları devam ediyor. Rani Khedira ise kart cezalısı.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Paul Seguin, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini 4 puan geride sürdüren Freiburg, aynı puana sahip olduğu Union Berlin karşısında iç saha etkisini sürdürecek ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede, Freiburg 4 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, Union Berlin ise mağlubiyetten kurtulamadı.