Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Manchester United İddaa Tahmini 13.11.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham evinde, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 19.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Fulham Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Fulham kazanır 3.95, beraberlik 3.85, Manchester United kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış.

Fulham Uzatmalarda Yıkıldı 

Fulham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Etihad’da Manchester City’e konuk olan Marco Silva’nın öğrencileri, uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle 2-1 kaybetti. Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşamış oldular. Bu sezon Craven Cottage’de iyi sonuçlar alan Fulham, son 3 iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadı. Taraftarı önünde tek yenilgisini Newcastle United karşısında aldılar. Bu hafta Manchester United’ı konuk edecek olan Fulham’da Manor Solomon, Aleksandar Mitrovic ve Neeskens Kebano sakat. Harrison Reed ve Kenny Tete ise sakat olan isimler. 

Manchester United Deplasmanda Kaybetti 

Manchester United, Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçen hafta Villa Park’da konuk oldukları Aston Villa’ya 3-1 mağlup oldular. Zirve yarışında yara alan Manchester United, lider Arsenal’ın tam 11 puan gerisine düştü. Hafta içi ise Lig Kupası’nda Aston Villa’yı konuk eden Kırmızı Şeytanlar, rakibini 4-2 mağlup etti ve moral buldu. Premier Lig’de bu hafta Fulham’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da Raphael Varane’ın sakatlığı devam ediyor. Diogo Dalot ise kart cezalısı.

Fulham – Manchester United Maç Bilgileri

Fulham – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Manor Solomon, Aleksandar Mitrovic ve Neeskens Kebano sakat. Harrison Reed ve Kenny Tete ise sakat olan isimler. Manchester United’da Raphael Varane’ın sakatlığı devam ediyor. Diogo Dalot ise kart cezalısı.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Carlos Vinicius

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Fred, Antony, Jadon Sancho, Markus Rashford,

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi ama Fulham, taraftarı önünde iyi sonuçlar alabilen bir takım. Üstelik hücumda da bir hayli üretken olduklarını belirtelim. Manchester United’ın bu deplasmanda puan kaybetmesi sürpriz olmaz. Fulham’dan kesinlikle gol bekliyorum. Craven Cottage’de iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, Craven Cottage’den 3 puan ile döndü. Fulham’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.