İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.11.2022

Fransa Ligue 1 kapsamında 13 Kasım Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Monaco – Marsilya: İY 0, 1.99 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; İddaa fikstüründe 13 Kasım Pazar akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde derbi heyecanı yaşanacak. Monaco ile Marsilya’nın karşı karşıya geleceği zorlu mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıra iddiasını sürdürüyor. Ev sahibi son 2 haftada Angers ve Toulouse engellerini kayıpsız geçerken, Lille deplasmanında alınan 4-3’lük mağlubiyetin ardından, 2-0’lk net skorlarla gelen galibiyetler, ev sahibinde moralleri yerine getirdi. Son 9 haftadan ise 7 galibiyet çıkarmayı başaran Philippe Clement’in öğrencileri, sezona iyi bir başlangıç yapamazken, son haftalardaki etkisiyle üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan Monaco, bu hafta Marsilya karşısında kazanarak, puan farkının açılmasına engel olmak istiyor. İç sahada 5 maçtır kaybetmeyen Monaco, iç saha etkisini son haftalarda arttırdı. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, Igor Turdor yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıcını yaparken, Ajaccio, PSG ve Lens mağlubiyetleriyle zor günler geçirmeye başladı. Strasbourg deplasmanında 2-2’lik beraberlikle puan kayıplarına devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Lyon derbisini 1-0 kazandı. Güven tazelemeyi başaran Igor Tudor’un öğrencileri, zirve takibini 11 puan geride sürdürüyor. Üst üste mağlubiyetler kafalarda soru işareti yaratırken, Marsilya üst üste derbi galibiyetleriyle hatasını telafi etmek istiyor. Fransa Ligue 1’in iki iddialı takımı karşı karşıya geliyor. Ezeli rakipler Monaco ve Marsilya’nın bu hafta birbirlerine savunmada kolay kolay geçit vermeyeceğini ve devre arasına skor eşitliğiyle gireceğini düşünüyorum.

PSG – Auxerre: MS 1 (-2), 1.62 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in lideri PSG ile yeni temsilcilerinden Auxerre, 13 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde PSG rüzgarları esmeye devam ediyor. Sezon başında göreve Christophe Galtier’i getiren ev sahibi, ilk 14 haftada ligi domine etmeyi başarırken, namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Ligde 14 maçtan 12 galibiyet, 2 beraberlik alan PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de namağlup performansını sürdürdü. Son 16 Turu’nda boy gösterecek olan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Troyes ve Lorient’i mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Lorient’i deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran PSG, yıldızlaryla harika lig karnesine bir galibiyet daha ekledi. 4 haftadır kazanan ev sahibi, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Neymar, Mbappe ve Messi bu sezona hücum performanslarıyla damga vuruyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Auxerre, ilk 14 haftada 2 kez teknik adam değişikliğine gitti. Konuk ekipte son olarak göreve gelen isim Christophe Pélissier oldu. Yeni hocasıyla konuk olduğu Troyes deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Auxerre, 14 maçtan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta zorlanan Auxerre, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Küme düşme potasından sadece 3 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, lider PSG karşısında yeni hocasıyla sürpriz arayacak. Son 10 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen Auxerre, kötü savunma performansııyla maç kazanmakta zorlanıyor. Fransa Ligue 1’de ilk 14 haftayı yıldızlarıyla domine etmeyi başaran PSG, galibiyetlerine Auxerre karşısında devam edecek ve haftayı rahat bir galibiyetle noktalayacaktır.

Strasbourg – Lorient: MS 2, 2.80 (iddaa) – 3.20 (intobet) ; Strasbourg sahasında Lorient’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 15. hafta mücadelesi 13 Kasım Pazar günü sahne alırken, BeIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19:05’te naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Ajacio deplasmanına konuk olan Strasbourg, karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve küme düşme potasında yer almaya devam etti. Son 4 haftadan 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alan ev sahibi, Toulouse ve Marsilya karşısında 2-2’lik beraberliklere razı gelirken, Lille ve Ajaccio karşısında ise farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. 14 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen Julien Stephane’nin öğrencileri, zor günler yaşamaya devam ediyor. Maç kazanmakta zorlanan Strasbourg, kalesinde 25 gole engel olamazken, savunmada etkisiz kaldı. Konuk ekip Lorient, Fransa Ligue 1’de 4 haftadır kazanamıyor. 8 maçlık yenilmezlik serisiyle lige damga vuran Regis Le Bris’in öğrencileri, Reims ve Troyes beraberlikleriyle düşüşün sinyallerini verirken, son 2 haftada PSG ve Nice’a kaybetti. İç sahada güçlü rakiplerine diş geçirmeyi başaramayan Lorient, zirvenin tam 11 puan gerisine düştü. Üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan konuk ekip, bu hafta Strasbourg karşısında eski günlerine geri dönmek istiyor. Son 4 haftada iyi performanslar sergilemese de, ilk 14 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lorient, bu hafta 3 puan hedefinde. Fransa Ligue 1’de üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan uzaklaşan Lorient, puan kayıplarına düşme hattındaki Strasbourg karşısında galibiyetle son vermeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 9.02

intobet Bahis Oranı: 13.53