Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Spezia Bahis Tahmini 13.11.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde küme düşme hattını yakından ilgilendiren 15. hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile Spezia karşı karşıya gelecek. S Sport, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.45, Spezia galibiyetine ise 3.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Dibe Vurdu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftanın en zayıf performansını ortaya koyarken, 14 maçlık performans grafiğiyle ise en alt sıraya demir attı. Son 9 haftanın tamamında mağlup olan ev sahibi, 5 hafta önce teknik adam değişikliğine giderken, yeni hocası Salvatore Bocchetti yönetiminde mağlubiyetlerine devam etti. Ligin en zayıf halkası olarak sahasında Speiza’y konuk edecek olan Hellas Verona, kabusa son vermek istiyor.

Spezia 7 Maçtır Kazanamıyor

Geçtiğimiz hafta sahasında Udinese’yi konuk eden Spezia, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Galibiyet hasretini tam 7 haftaya çıkaran konuk ekip, adım adım düşme hattına yakınlaştı. Son 7 haftadan 5 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Spezia, 14 hafta sonunda ise sadece 2 maçtan galibiyetle ayrılabildi. 10 puanla 17. sıraya kadar gerileyen Luca Gotti’nin öğrencileri, bu hafta Hellas Verona deplasmanına konuk olacak. Düşme tehlikesini yakından hisseden Spezia, bu hafta en yakın rakiplerinden Hellas Verona’ya deplasmanda konuk olacak. Kalesinde tam 25 gole engel olmayı başaramayan Spezia, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi.

Hellas Verona – Spezia Maç Bilgileri

Hellas Verona – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona takımında Giangiacomo Magnani kart cezalısı. Coppola, Piccoli, Ivan Ilic, Faraoni ve Hrustic’in sakatlıkları devam ediyor. Spezia’da ise Simone Bastoni, Kovalenko ve Gyasi’nin sakatlkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, DJosh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Josh Doig, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Simone Verdi.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Ethan Ampadu, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Egill Ellertsson.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Hellas Verona ve Spezia, çıkış bileti arıyor. Toparlanmak isteyen iki yakın rakibinde mücadelede karşılıklı goller bulacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Spezia galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.