TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Hatayspor İddaa Tahmini 13.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Hatayspor deplasmanda, İstanbulspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İstanbulspor Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. İstanbulspor kazanır 2.41, beraberlik 3.50, Hatayspor kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

İstanbulspor İç Sahada Kayıp

İstanbulspor’da işler yolunda gitmiyor. 2 hafta önce takımın başına getirilen Fatih Tekke’de kötü gidişata çare bulamadı. Geçtiğimiz hafta sonu Giresunspor’a konuk olan İstanbulspor, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır puan alamayan Sarı Siyahlılar, 12 haftada sadece 8 puan toplayabildi ve düşme hattında yer alıyorlar. İstanbulspor’un bu sezon iç sahada galibiyet alamadığını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Denis Kovacevic kadro dışı. Adi Mehremic ise kart cezalısı.

Hatayspor’dan 1 Puan

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile 3-3 berabere kalarak dikkat çektiler. Süper Lig’de son 2 maçta galibiyet alamayan Hatayspor, düşme hattında yer alıyor. Volkan Demirel’in göreve gelmesinin ardından biraz olsun toparlanma sinyalleri vermeye başladılar. Son 6 karşılaşmada 10 puan toplamayı başaran Hatayspor, bu hafta İstanbulspor deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Hatayspor’da Ognjen Vranhes kart cezalısı. Kevin Soni ise sakat.

İstanbulspor – Hatayspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Denis Kovacevic kadro dışı. Adi Mehremic ise kart cezalısı. Hatayspor’da Ognjen Vranhes kart cezalısı. Kevin Soni ise sakat.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Ze Luis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Hatayspor, geçen hafta Süper Lig’de sürpriz bir sonuç aldı. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir ile 3-3 berabere kaldılar. Volkan Demirel’in göreve gelişinin ardından olumlu sonuçlar alabilen bir takım haline geldiler. İstanbulspor ise düşüşte. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybediyorlar. Hatayspor, maçın favorisi. İstanbulspor deplasmanında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.64

Betroad Oranı: MS 2, Oran 3.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, tek golle kazandı. El Kaabi’nin penaltı golüyle, İstanbulspor’u 1-0 mağlup ettiler.