Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Lazio İddaa Tahmini 13.11.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde zirve mücadelesini sürdüren iki ezeli rakip Juventus ile Lazio, derbi maçında 13 Kasım Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Juventus galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.45, Lazio galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.74, beraberliğe 3.03, konuk ekibe ise 3.34 oran veriyor.

Juventus 5’te 5 Yaptı

İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapamayan Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ederken, İtalya Serie A Ligi’nde ise aradığı galibiyet serisini 5 hafta önce buldu. Son 5 haftada 5 galibiyete imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta sonu İnter derbisini 2-0 kazanırken, hafta içinde ise Hellas Verona’y deplasmanda 1-0 mağlup etti. 14 hafta sonunda 28 puana ulaşan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, liderin 10 puan gerisinde yer alıyor. Ev sahibin Dünya Kupası arasına girilirken, sahasında en yakın rakibi Lazio’yu konuk edecek.

Lazio Savunmacıyla Yükselişte

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 haftayı 9 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran Lazio, zirvenin 8 puan gerisinde, 3. sırada yer alıyor. Zirve takibini sürdüren konuk ekip, son 2 haftada önce ezeli rakibi Roma’y derbide mağlup ederken, geçtiğimiz hafta ise ligin yeni temsilcisi Monza karşısında galip gelmeyi başardı. Yıldız isim Ciro Immobile sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma şansı bulamazken, Lazio önemli eksiğine rağmen kazanmaya devam etti. Kalesinde sadece 8 gole izin veren Sarri ve öğrencileri, ligin en iyi savunma performansını sergilerken, rakip fileleri ise 26 kez havalandırmayı başardı.

Juventus – Lazio Maç Bilgileri

Juventus – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Mattia De Sciglio, Chiesa, Pogba, Alex Sandro, Dusen Vlahovic ve Weston Mckennie’nin sakatlıklarıı devam ediyor. Lazio’da ise Manuel Lazzari’nin sakatlığı devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Leonardo Bonucci, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Arkadiusz Milik.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Pedro.

İddaa Tahmini

Ligin en iyi savunma performansların sergileyen Juventus ve Lazio, kritik derbide karşı karşıya geliyor. Zirve takibinde hata yapmak istemeyen iki takımında, karşılaşmadan 1’er puanla ayrılacağını düşünüyorum

İddaa Oranı: MS 0, Oran 3.03

intobet Oranı: MS 0, Oran 3.45

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda rakibine üstünlük kurmayı başardı. Ev sahibi 3 golle kazanırken, Lazio deplasmanda etkisiz kaldı.