Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Angers İddaa Tahmini 13.11.2022

13 Kasım Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 15. hafta heyecanı yaşanırken, Lille sahasında Angers‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Lille galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.40, Angers galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Lille Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 14. haftası sahasında Rennes’i konuk eden Lille, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Lyon derbisinde alınan 1-0’lık mağlubiyeti ardından, puan kayıplarına devam eden Fonseca’nın öğrencileri, büyük maçlarda galibiyet adına zorlanıyor. Üst üste alınan 3 galibiyetin ardından, Ligue 1 sahnesinde yeniden düşüşe geçen Lille, 2 haftada 5 puan kaybetti. 7. sıraya kadar gerileyen ev sahibinin lider ile arasındaki puan fark 15’e yükseldi. Bu sezon yeni hocasıyla bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan Lille, Angers karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Zayıf Halka Angers

Geçtiğimiz haftayı iç sahada 2-1’lik Lens mağlubiyetiyle kapatan Angers, Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olmaya devam etti. Üst üste 6. yenilgisini alan konuk ekip, en alt sıraya kadar geriledi ve küme düşme tehlikesini yakından hissetti. 14 hafta sonunda kalesinde tam 33 gole engel olmayı başaramayan Angers, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Gerald Baticle önderliğinde 14 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, 6 haftalık kötü gidişata Lille deplasmanında son vermek istiyor. Angers 14 haftalık performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Lille – Angers Maç Bilgileri

Lille – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Gabriel Gudmundsson ve Ismaily’nin sakatlıkları devam ediyor. Brest takımında ise Batista Mendy kart cezası nedeniyle, Lois Diony ise sakatlğı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Remy Cabella, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Azzedine Ounahi, Pierrick Capelle, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 2 hafta derbilerde yaşadığı puan kayıplarıyla üst sıralardaki yerini tehlikeye atan Lille, ligin en zayıf halkası Angers karşısında kazanarak, puan kayıplarına dur demeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tiago Djaló att, Lille iç sahada 3 puana uzandı. Ev sahibi Angers engelini kayıpsız geçerek, Ligue 1 sahnesinde bizleri yanıltmadı.