Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Marsilya İddaa Tahmini 13.11.2022

İddaa fikstüründe 13 Kasım Pazar akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde derbi heyecanı yaşanacak. Monaco ile Marsilya‘nın karşı karşıya geleceği zorlu mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Best10, Monaco galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.55, Marsilya galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.71, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Monaco Üst Sıraları Bırakmadı

Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıra iddiasını sürdürüyor. Ev sahibi son 2 haftada Angers ve Toulouse engellerini kayıpsız geçerken, Lille deplasmanında alınan 4-3’lük mağlubiyetin ardından, 2-0’lk net skorlarla gelen galibiyetler, ev sahibinde moralleri yerine getirdi. Son 9 haftadan ise 7 galibiyet çıkarmayı başaran Philippe Clement’in öğrencileri, sezona iyi bir başlangıç yapamazken, son haftalardaki etkisiyle üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan Monaco, bu hafta Marsilya karşısında kazanarak, puan farkının açılmasına engel olmak istiyor. İç sahada 5 maçtır kaybetmeyen Monaco, iç saha etkisini son haftalarda arttırdı.

Marsilya Derbiyi Kazandı

Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, Igor Turdor yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıcını yaparken, Ajaccio, PSG ve Lens mağlubiyetleriyle zor günler geçirmeye başladı. Strasbourg deplasmanında 2-2’lik beraberlikle puan kayıplarına devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Lyon derbisini 1-0 kazandı. Güven tazelemeyi başaran Igor Tudor’un öğrencileri, zirve takibini 11 puan geride sürdürüyor. Üst üste mağlubiyetler kafalarda soru işareti yaratırken, Marsilya üst üste derbi galibiyetleriyle hatasını telafi etmek istiyor.

Monaco – Marsilya Maç Bilgileri

Monaco – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı . Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Eric Bailly’in sakatlığı devam ediyor.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in iki iddialı takımı karşı karşıya geliyor. Ezeli rakipler Monaco ve Marsilya’nın bu hafta birbirlerine savunmada kolay kolay geçit vermeyeceğini ve devre arasına skor eşitliğiyle gireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.99

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakikada Monaco ve Marsilya birbirlerine üstünlük kuramadı. İkinci yarda ise son sözü söyleyen taraf Marsilya oldu ve haftayı 3 puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.