Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Auxerre İddaa Tahmini 13.11.2022

Fransa Ligue 1‘in lideri PSG ile yeni temsilcilerinden Auxerre, 13 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, PSG galibiyetine 1.12, beraberliğe 9.50, Auxerre galibiyetine ise 22.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.25, 2.5 Alt 3.95 oran kazandırıyor.

PSG Zirvede Doludizgin

Fransa Ligue 1 sahnesinde PSG rüzgarları esmeye devam ediyor. Sezon başında göreve Christophe Galtier’i getiren ev sahibi, ilk 14 haftada ligi domine etmeyi başarırken, namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Ligde 14 maçtan 12 galibiyet, 2 beraberlik alan PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de namağlup performansını sürdürdü. Son 16 Turu’nda boy gösterecek olan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Troyes ve Lorient’i mağlup etmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Lorient’i deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran PSG, yıldızlaryla harika lig karnesine bir galibiyet daha ekledi. 4 haftadır kazanan ev sahibi, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Neymar, Mbappe ve Messi bu sezona hücum performanslarıyla damga vuruyor.

Auxerre Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Auxerre, ilk 14 haftada 2 kez teknik adam değişikliğine gitti. Konuk ekipte son olarak göreve gelen isim Christophe Pélissier oldu. Yeni hocasıyla konuk olduğu Troyes deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Auxerre, 14 maçtan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta zorlanan Auxerre, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Küme düşme potasından sadece 3 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, lider PSG karşısında yeni hocasıyla sürpriz arayacak. Son 10 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen Auxerre, kötü savunma performansııyla maç kazanmakta zorlanıyor.

PSG – Auxerre Maç Bilgileri

PSG – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Fabian Ruiz ve Navas’ın sakatlıkları devam ediyor. Auxerre’de ise Youssouf M’Changama’nn sakatlığı devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 14 haftayı yıldızlarıyla domine etmeyi başaran PSG, galibiyetlerine Auxerre karşısında devam edecek ve haftayı rahat bir galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.62

Betroad Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.88

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG iç sahada haftayı rahat bir galibiyetle noktaladı. Tam 5 golle kazanan lider, rakibine gol şansı dahi vermedi. Kazananlar tebrik ederiz.