Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Torino Bahis Tahmini 13.11.2022

13 Kasım Pazar günü Roma sahasında Torino‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 15. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Roma galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.35, Torino galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.22, 2.5 Alt 1.66 oran kazandırıyor.

Roma Kayıplara Devam Etti

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanına konuk olan Roma, 80. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 4 dakika koruyabildi ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Lazio derbisinde alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, puan kayıplarına devam eden ev sahibi, Dybala’nn yokluğunda 2 haftada 5 puan kaybetti. Zirvenin 12 puan gerisine düşen Jose Mourinho ve öğrencileri, bu sezon 3 derbi maçnda Atalanta, Napoli ve Lazio’ya kaybetti. Büyük maçlarda etkisiz kalan Roma, bu hafta bir diğer ezeli rakibi Torino karşısında galibiyet arayacak.

Torino Üst Sıraları Bırakmadı

Torino son haftalarda yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 3 galibiyet çıkaran Ivan Juric’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta sahasında Sampdoria’yı 2-0 mağlup etmeyi başardı ve 9. sıraya kadar yükseldi. Üst üste 5 maçta yaşanan puan kayıplarıyla üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, son 4 haftada eski günlerine geri dönmeyi başardı. 14 hafta sonunda 9. sırada yer alan Torino, üst sıra iddiasını sürdürüyor. 14 haftadan 20 puan toplamayı başaran konuk ekip, galibiyetlerine ezeli rakibi Roma karşısında devam etmek istiyor.

Roma – Torino Maç Bilgileri

Roma – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Paulo Dybala, Lorenzo Pellegrini, Leonardo Spinazzola ve Georginio Wijnaldum’un sakatlıkları devam ediyor. Torino cephesinde ise Perr Schuurs ve Sasa Lukic kadroda yer almayacak.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Nicolo Zaniolo, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Aleksey Miranchuk, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

Son haftalarda etkisin kaybeden Jose Mourinho ve öğrencileri, Torino karşısında kazanarak yeniden yükselişe geçmeyi başaracaktır. Roma iç saha avantajıyla galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma ve Torino birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda 1’er gol bulmayı başarırken, 1’er puana razı geldi.