Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Lorient İddaa Tahmini 13.11.2022

Strasbourg sahasında Lorient‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 15. hafta mücadelesi 13 Kasım Pazar günü sahne alırken, BeIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19:05’te naklen yayınlanacak.

Rexbet, Strasbourg kazanır seçeneğine 2.18, beraberliğe 3.75, Lorient kazanır seçeneğine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.92, beraberliğe 3.06, konuk ekibe ise 2.80 oran veriyor.

Strasbourg Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Ajacio deplasmanına konuk olan Strasbourg, karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve küme düşme potasında yer almaya devam etti. Son 4 haftadan 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alan ev sahibi, Toulouse ve Marsilya karşısında 2-2’lik beraberliklere razı gelirken, Lille ve Ajaccio karşısında ise farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. 14 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen Julien Stephane’nin öğrencileri, zor günler yaşamaya devam ediyor. Maç kazanmakta zorlanan Strasbourg, kalesinde 25 gole engel olamazken, savunmada etkisiz kaldı.

Lorient Düşüşe Geçti

Konuk ekip Lorient, Fransa Ligue 1’de 4 haftadır kazanamıyor. 8 maçlık yenilmezlik serisiyle lige damga vuran Regis Le Bris’in öğrencileri, Reims ve Troyes beraberlikleriyle düşüşün sinyallerini verirken, son 2 haftada PSG ve Nice’a kaybetti. İç sahada güçlü rakiplerine diş geçirmeyi başaramayan Lorient, zirvenin tam 11 puan gerisine düştü. Üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan konuk ekip, bu hafta Strasbourg karşısında eski günlerine geri dönmek istiyor. Son 4 haftada iyi performanslar sergilemese de, ilk 14 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lorient, bu hafta 3 puan hedefinde.

Strasbourg – Lorient Maç Bilgileri

Strasbourg – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Colin Dagba, Nordine Kandil ve Ibrahima Sissoko’nun sakatlıkları devam ediyor. Lorient takımında Yvon Mvogo ve Laurent Abergel’in sakatlıkları bulunuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan uzaklaşan Lorient, puan kayıplarına düşme hattındaki Strasbourg karşısında galibiyetle son vermeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.80

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda beraberlikten kurtulamadı. Mücadelede taraflar 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, galibiyet için yeterli olamadı.