İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.11.2022

2022 Dünya Kupası’nda 21 Kasım Pazartesi akşamı sahne alacak, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bu dev turnuvada kazanmanız dileğiyle.

Senegal – Hollanda: 2.5 ÜST, 1.84 (iddaa) – 20.22 (Bets10); 21 Kasım Pazartesi günü, 2022 Dünya Kupası heyecanı devam ederken, A Grubu ilk hafta kapsamında Senegal ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak maçın yayın ekranı ise TRT 1. Senegal büyük bir şansızlığın kıyısından döndü. 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda mücadele edecek olan Senegal, Bayern Münih formasıyla son maçta sakatlanan Sadio Mane’nin turnuvaya yetişmesiyle birlikte moral buldu. Takımın en önemli gol silahı, 2022 Dünya Kupası’nda forma giyebilecek. 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2.Tur H Grubu’nu lider tamamladıktan sonra Mısır ile final maçına çıkan Senegal, ilk maçı 1-0 kaybettikten sonra, rövanşta rakibine 1-0’lık üstünlük kurdu ve maç penaltılara kadar taşıdı. Penaltılar sonunda ise gülen taraf Senegal oldu. Bu zorlu maçta kolay vazgeçmeyeceğini bizlere gösteren Aliou Cisse ve öğrencileri, A Grubu’na kağıt üzerinde favori olarak başlayacak olan Hollanda karşısına çıkacak. Ev sahibi en azından 1 puanla liderlik şansını arttırmak istiyor. Hollanda cephesinde Louis van Gaal etkisi devam ediyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nu lider tamamlayan Hollanda, ilk hafta aldığı 4-2’lik Türkiye mağlubiyetinin ardından son 9 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. Türkiye mağlubiyeti konuk ekipte soğuk duş etkisi yaratırken, göreve Louis van Gaal’in gelmesiyle birlikte, yükselişe geçtiler. 10 maçın tamamında skor üretmeyi başaran Hollanda, toplamda 33 gole imza attı. Uzun soluklu yenilmezlik serisinin ardından 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda liderliğin favorisi olarak gösteriliyorlar. Açılış maçında Senegal ile karşılaşacak olan Portakallar, tarihinde ilk kez Senegal karşısına çıkacak. Dünya Kupası’nda şampiyonluğu 3 kez finalde kaybeden Hollanda, özellikle grup aşamalarında iyi performanslar sergiledi. Teknik adam değişikliğiyle birlikte 2022 Dünya Kupası’na formda ve moralli gelecek olan Hollanda, favori olduğu ilk maçı kazanmak istiyor. Senegal ise Mane önderliğinde gruba sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor. Önemli golcülerle sahada olacak tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İngiltere – İran: İY ve MS 1, 1.69 (iddaa) – 20.22 (Bets10); 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda heyecanı 21 Kasım Pazartesi akşamı, İngiltere ile İran arasında oynanacak zorlu mücadeleyle başlıyor. Katar’da düzenlenen dev organizasyonun ikinci günün ilk maçı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda mücadele edecek olan İngiltere, ABD, Galler ve İran’ın arasında liderlik koltuğunu favorisi olarak gösteriliyor. Gareth Southgate ve öğrencileri, Dünya Kupası yolunda Avrupa Elemeleri I Grubu’na namağlup performansıyla damga vurmuştu. 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran İngiltere, tam 39 kez rakip fileleri havalandırdı. Hücum etkisinin yanı sıra, savunmada da başarılı olan ekip kalesinde sadece 3 gole izin verdi. Eleme performansıyla şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu bizlere ispatlayan İngiltere, UEFA Uluslar A Ligi 3. Grupta aynı etkiyi gösteremedi. Almanya, İtalya ve Macaristan karşısında en zayıf halka olmaktan kurtulamayan ekip, 6 maç sonunda galibiyet dahi alamadan B Ligi’ne düştü. Genç isimlere forma şansı veren İngiltere, iyi bir hazırlık dönemi geçirmedi diyebiliriz. 2018 Dünya Kupası’nda 4. olan ev sahibi, en son ve tek şampiyonluğunu ise 1996 yılında yaşadı. 2022 Dünya Kupası’nın başlamasına sayılı günler kala İran’da beklenmedik bir ayrılık yaşandı.  Dünya Kupası biletini getiren teknik adam Dragan Skocic ile yollar ayrılırken, göreve gelen isim Carlos Queiroz oldu. Portekiz, Mısır ve Kolombiya’nın başında gördüğümüz tecrübeli teknik adam, 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda sürpriz bir performansla ilk 2 içerisinde yer almak istiyor. 2022 Dünya Kupası Asya Elemeleri 2. Tur ve 3. Tur gruplarını lider tamamlayan İran, toplamda 18 maça çıkarken, 14 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. 2018 Dünya Kupası B Grubu’nda mücadele eden konuk ekip, Portekiz ve İspanya’nın gerisinde kalarak gruptan çıkamamıştı. İlk haftanın en zorlu fikstürüyle karşı karşıya olan İran, ilk maçına İngiltere karşısında çıkacak. 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme performansıyla birlikte İngiltere, 2022 Dünya Kupası’nın favorileri arasında yer alıyor. B Grubu’nda açılışı zayıf halkalar arasında gösterilen İran karşısında yapacak olan İngiltere, ilk yarıda ve ikinci yarıda rakibine üstünlük kurmayı başaracaktır.

ABD – Galler: MS 1, 2.33 (iddaa) – 2.65 (Bets10); ABD ile Galler, 21 Kasım Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de karşı karşıya gelecek. Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nın 2. gününde sahne alacak B Grubu ilk hafta mücadelesi, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Teknik adam Gregg Berhalter, ABD’ye 2022 Dünya Kupası biletini getirdi. 2018 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan ABD, çareyi teknik adam değişikliğinde aramıştı. Berhalter önderliğinde aradığı başarıyı bulan ekip, 2022 Dünya Kupası CONCACAF Elemeleri Final Turu’nda 14 maçtan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başardı. Averaj farkıyla Kosta Rika’yı geçmeyi başaran ABD, Kanada ile Meksika’nın ardından Dünya Kupası’na gitmeye hak kazandı. Sadece Kanada, Panama ve Kosta Rika deplasmanlarında mağlup olan ekip, iç sahada ise namağlup bir performans gösterdi. 14 haftalık fikstürün 9’unda gol bulmayı başaran ABD, toplamda 21 kez rakip fileleri sarsarken, kalesinde 10 gole izin verdi. . Dünya Kupası öncesinde CONCACAF Uluslar Ligi’nde mücadele eden ABD, Grenada engelini zorlanmadan geçerken, El Salvador ile deplasmanda berabere kaldı. ABD, Dünya Kupası açılışını Galler karşısında yapacak. 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda, İngiltere, ABD ve İran ile beraber mücadele edecek olan Galler, kağıt üzerinde İran ile birlikte zayıf halka olarak gösteriliyor. İlk 2 şansının düşük görüldüğü Robert Page’in öğrencileri, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde 10 maça çıkarken, sadece Belçika’ya kaybetti. E Grubu’nda açılışı Belçika mağlubiyetiyle yapan Galler, geri kalan 7 maçtan 15 puan topaldı ve 2. sırada yer aldı. Avusturya ve Ukrayna ile birlikte Play Off mücadelesi veren konuk ekip, iki rakibini de mağlup ederek adını 2022 Dünya Kupası’na yazdırdı. 10 maçta 17 gol atıp, 10 gol yediklerini belirtelim. UEFA Uluslar A Ligi 4. Grupta son provasını yapan Galler, 6 maçtan 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. 6 maçlık fikstürde son derece etkisiz kalan Galler, güven vermeyi başaramadı. 2022 Dünya Kupası’nda katılmayı başaran ABD ve Galler, açılışı galibiyete yapmak istiyor. Son yıllarda hoca değişikliğiyle yükselişe geçen ABD, İngiltere’nin ardından grubun en güçlü takımı olarak gösteriliyor. ABD açılışı Galler karşısında galibiyetle yapacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.24

Bets10 Bahis Oranı: 1.083