2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Katar Ekvador Bahis Tahmini 20.11.2022

20 Kasım Pazar akşam 2022 Dünya Kupası serüveni, Katar ile Ekvador arasında sahne alacak olan A Grubu ilk hafta mücadelesiyle başlıyor. Katar ev sahipliğinde oynanacak zorlu turnuvanın açıılş mücadelesi TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Bets10, Katar kazanır seçeneğine 3.35, beraberliğe 3.25, Ekvador kazanr seçeneğine ise 2.32 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından 2022 Dünya Kupası’na açılan tarafını seç takımının her golünde kazan kampanyasında Katar‘ı seçmeniz halinde her gol başına 365 TL kazanacaksınız.

Canlı Bahse Extra Oran: Dünya Kupası serüveninde Bets10 kazandırmaya devam ediyor. Turnuvanın ilk maçında Ekvador, Katar karşısında eğer ilk yarıda 1-0 geriye düşerse, ikinci yarda Ekvador’un galibiyet oranı Bets10 size özel fırsatlarla belirleyecek ve en yüksek oranlarla kazanma fırsatı yakalayacaksınız.

Ekvador Golcülerine Güveniyor

Ekvador, Gustavo Alfaro önderliğinde 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda boy gösterecek. Tarihinde 4 kez Dünya Kupas’nda mücadele eden konuk ekip, en iyi derecesini ise 2006 yılında Son 16 Turu’na yükselerek yaptı. Ekvador özellikle Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde sergilediği futbolla, Hollanda’nın ardından liderliğin favorisi olarak gösteriliyor. Elemelerde Brezilya, Arjantin ve Uruguay’ın ardından 4. sırada yer almayı başaran ekip, 18 maçtan 7 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başardı. 18 maçın 15’inde skor üretmeyi başaran Ekvador cephesinde, Fenerbahçe formasıyla yakından tanıdığımız Enner Valencia milli formayla en fazla gol atan isim olarak adın tarihe yazdırdı. Fenerbahçe’de harika bir sezon geçiren tecrübeli golcü, kulüp formasıyla ise bu sezon 20 maçta 15 gole imza attı. Hücum hattında etkili olmayı başaran Ekvador, Katar karşısında golcülerine güveniyor.

Ekvador Galibiyet Hedefinde

2022 Dünya Kupası’nda açılış ev sahibi Katar karşısında yapacak olan Ekvador, ilk maça kağıt üzerinde favori olarak çıkacak. Tarihinde ilk kez bu seviyede mücadele edecek bir rakibe karşı mücadele edecek olan Gustavo Alfaro’nun öğrencileri, 3 maçlık fikstürde açılışı galibiyetler yapmak istiyor. Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde 18 maçtan 7 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başaran Ekvador, grubun en iyi 4 performansından 1’ini sergiledi. 18 maçın 15’inde skor üretmeyi başaran konuk ekipte, Enner Valencia adın tarihe altın harflerle yazdırdı ve mili formayla en fazla gol atan isim oldu. Fenerbahçe formasıyla ise 20 maçta 15 gol buldu. İyi hücum performansıyla rakiplerine kolay kolay geçit vermeyen Ekvador, ev sahibini ilk haftada mağlup etmek istiyor.

Katar – Ekvador Maç Bilgileri

Katar – Ekvador Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Al Bayt Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Katar'ın ilk 11’i Belli mi?

Katar’ın muhtemel kadrosu: Meshaal Barsham, Abdelkarim Hassan, Homam Ahmed Ahmed, Bassam Al Rawi, Jassim Jabir, Karim Boudiaf, Moustafa Tarek Meshaal, Naif Al Hadhrami, Akram Afif, Ismael Mohammad, Almoez Ali.

Ekvador'un ilk 11’i Belli mi?

Ekvador’un muhtemel kadrosu: Alexander Dominguez, Felix Caicedo, Piero Hincapie, Byron Castillo, Pervis Estupinan, Carlos Gruezo, Angel Mena, Jeremy Sarmiento, Alan Franco, Moises Caicedo, Enner Valencia.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Katar, Ekvador karşısında sürpriz peşinde olacak. İki takımında dev turnuvanın açılış maçında galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, gruptan çıkmak için iyi bir mücadele ortaya koyacağını ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.22

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ekvador harika bir başlangıç yaptı. Enner Valencia’nın golleriyle 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar’a karşı üstünlük kurmayı başaran Ekvador, kalesinde ise gole geçit vermedi.