2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Senegal Hollanda Bahis Tahmini 21.11.2022

21 Kasım Pazartesi günü, 2022 Dünya Kupası heyecanı devam ederken, A Grubu ilk hafta kapsamında Senegal ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak maçın yayın ekranı ise TRT 1.

Bets10, Senegal kazanır seçeneğine 6.30, beraberliğe 4.05, Hollanda kazanır seçeneğine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından turnuvaya özel hazırlanan tarafın seç, tuttuğun takımın attığı her golde kazan kampanyasında Hollanda‘yı seçmeniz halinde, her gol başına 110 TL kazanabilirsiniz.

Canlı Bahse Extra Oran: Bets10 tarafından 2022 Dünya Kupası özelinde bir diğer fırsat seçeneğinde ise Hollanda ilk yarıyı geride kapatması halinde, ikinci yarı maçı çevirme oranı Bets10 tarafından özel oranlarla kazancınızı katlayacak ve maç özelinde en yüksek kazanç elde etme şans yakalayacaksınız.

Senegal Yıldızına Kavuştu

Senegal büyük bir şansızlığın kıyısından döndü. 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda mücadele edecek olan Senegal, Bayern Münih formasıyla son maçta sakatlanan Sadio Mane’nin turnuvaya yetişmesiyle birlikte moral buldu. Takımın en önemli gol silahı, 2022 Dünya Kupası’nda forma giyebilecek. 2022 Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2.Tur H Grubu’nu lider tamamladıktan sonra Mısır ile final maçına çıkan Senegal, ilk maçı 1-0 kaybettikten sonra, rövanşta rakibine 1-0’lık üstünlük kurdu ve maç penaltılara kadar taşıdı. Penaltılar sonunda ise gülen taraf Senegal oldu. Bu zorlu maçta kolay vazgeçmeyeceğini bizlere gösteren Aliou Cisse ve öğrencileri, A Grubu’na kağıt üzerinde favori olarak başlayacak olan Hollanda karşısına çıkacak. Ev sahibi en azından 1 puanla liderlik şansını arttırmak istiyor.

Hollanda Gözünü Liderliğe Dikti

Hollanda cephesinde Louis van Gaal etkisi devam ediyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nu lider tamamlayan Hollanda, ilk hafta aldığı 4-2’lik Türkiye mağlubiyetinin ardından son 9 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. Türkiye mağlubiyeti konuk ekipte soğuk duş etkisi yaratırken, göreve Louis van Gaal’in gelmesiyle birlikte, yükselişe geçtiler. 10 maçın tamamında skor üretmeyi başaran Hollanda, toplamda 33 gole imza attı. Uzun soluklu yenilmezlik serisinin ardından 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda liderliğin favorisi olarak gösteriliyorlar. Açılış maçında Senegal ile karşılaşacak olan Portakallar, tarihinde ilk kez Senegal karşısına çıkacak. Dünya Kupası’nda şampiyonluğu 3 kez finalde kaybeden Hollanda, özellikle grup aşamalarında iyi performanslar sergiledi.

Senegal – Hollanda Maç Bilgileri

Senegal – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Al Thumama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Senagal’in 11’i Belli mi?

Senegal’in muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Abdou Diallo, Kalidou Koulibaly, Pape Cisse, Ballo-Toure, Cheikhou Kouyate, Idrissa Gueye, Nampalys Mendy, Boulaye Dia, Ismaila Sarr, Sadio Mane.

Hollanda’nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Denzel Dumfries, Daley Blind, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Steven Berghuis, Cody Gakpo, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Steven Bergwijn.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğiyle birlikte 2022 Dünya Kupası’na formda ve moralli gelecek olan Hollanda, favori olduğu ilk maçı kazanmak istiyor. Senegal ise Mane önderliğinde gruba sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor. Önemli golcülerle sahada olacak tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.84

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.22

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cody Mathes Gakpo ve Davy Klaassen’in son 6 dakikada attığı 2 gol, Hollanda’ya galibiyeti getirdi. Hollanda, Senegal karşısında 3 puana uzanırken, rakibine gol şansı tanıımadı.