2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Almanya Japonya İddaa Tahmini 23.11.2022

2022 Dünya Kupası E Grubu ilk maçında, Almanya ile Japonya karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Almanya ve Japonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Almanya kazanır 1.43, beraberlik 4.80, Japonya kazanır ise 7.60 olarak açıklanmış. 

Maç Sırasında Extra Oran: Bets10 sitesi kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Extra oranlar ile kazanmaya hemen başlayabilirsiniz. Almanya – Japonya arasında oynanacak karşılaşmaya dair hem maç önü hem de maç sırasında extra oranlar karşınıza çıkacak. Yüksek oranlar ile bu keyfi yaşamak için Bets10 sitesini takip edebilirsiniz.

Panzerler Galibiyet Peşinde

Almanya, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubunda mücadele etti ve grupta beklentileri karşılayarak dikkat çekti. Oynadıkları 10 maçta 9 galibiyet alan ve 27 puan toplayan Panzerler, grubunu lider tamamladı ve Dünya Kupası biletini kaptı. Grupta tek mağlubiyetini Kuzey Makedonya’ya karşı aldılar. 2022 Dünya Kupası’nda ise E Grubunda mücadele edecek olan Almanya’nın gruptaki rakiplerinin Kosta Rika, Japonya ve İspanya olduğunu belirtelim. Grubun ilk maçında ise Japonya ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Almanya’dan farklı bir galibiyet bekleniyor.

Japonya’nın İşi Zor

Japonya ise Dünya Kupası Asya Elemeleri 3. tur grubunun dikkat çeken takımlardan biriydi. Lider Suudi Arabistan’ın ardından grubu 2. sırada tamamlayan Japonya, doğrudan Dünya Kupası bileti almayı başardı. Grupta oynadıkları 10 maçta 22 puan topladılar. 2022 Dünya Kupası biletini alan Japonya, E Grubunda mücadele edecek. Gruptaki rakipleri ise İspanya, Kosta Rika ve Almanya olacak. İlk maçta Almanya ile karşılaşacak olan Japonya’nın işi zor. Grupta Almanya ve İspanya gibi iki güçlü takım var. Japonya’nın gruptan çıkma şansı pek yok gibi.

Almanya – Japonya Maç Bilgileri

Almanya – Japonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almanya'nın ilk 11’i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Thilo Kehrer, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Robin Gosens, Joshua Kimmich, Jama Musiala, İlkay Gündoğan, Serge Gnabry, Kai Havertz, Thomas Müller

Japonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Japonya’nın muhtemel kadrosu: Eji Kawashima, Miki Yamane, Shogo Taniguchi, Yuto Nagatomo, Hiroki Ito, Gaku Shibasaki, Takumi Minamino, Ao Tanaka, Kaoru Mitoma, Kyogo Furuhashi, Ritsu Doan

İddaa Tahmini

Almanya, grubun en güçlü 2 takımından biri. İspanya ile birlikte grupta liderlik için sınav verecekler. Almanya, ilk maçta karşılaşacağı Japonya karşısında net favori. Japonya karşısında erken golle fişi çekerler. Almanya’nın ilk yarıdan kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: İY 1, Oran 1.74

Bets10 Oranı: İY 1, Oran 20.22

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya, devreyi 1-0 önde kapattığı karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Japonya’ya 2-1 kaybettiler.