İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.11.2022

2022 Dünya Kupası kapsamında ilk hafta heyecanı yaşanırken, 22 Kasım Salı akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Fransa – Avustralya: Fransa 2.5 ÜST, 1.89 (iddaa) – 20.22 (Bets10); İddaa fikstüründe 22 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan 2022 Dünya Kupası D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Fransa ile Avustralya karşı karşıya gelecek. Dev maçın yayın ekranı TRT 1. Didier Deschamps ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası’nda son şampiyon olarak boy gösterecek. 2018 yılında namağlup performansıyla, Deschamps yönetiminde şampiyonluk ipini göğüsleyen Fransa, 2022 Dünya Kupası yolunda ise Avrupa Elemeleri D Grubu’nu namağlup geçti. 8 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan toplamayı başaran ev sahibi, aynı zamanda 18 gole imza attı. Dünya Kupası serüvenine sayılı günler kala UEFA Uluslar A Ligi 1. Grupta mücadele eden Fransa, 6 maçta sadece Avusturya’y mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 5 maçtan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Grupta beklenilen başarıyı gösteremeyen Fransa, eleme performansıyla ise şampiyonluğun favorilerinden birisi. Güçlü kadrosuyla şampiyonluğun bir kez daha en güçlü adayları arasında yer alan Fransa, Mbaple, Benzema ve Griezmann gibi formda yıldızlarıyla, turnuvaya damga vuracak gibi görünüyor. 2022 Dünya Kupası serüveni Avustralya için son şampiyon Fransa karşısında başlayacak. Zor bir kura çeken Avustralya, grubun favorisi karşısında sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor. 2022 Dünya Kupası’na katılmakta epey zorlanan Graham Arnold’un öğrencileri, 20 maçlık zorlu fikstürden istediğini aldı. Asya Elemeleri 2.Tur B Grubu’nu kayıpsız geçen konuk ekip, 3. Tur B Grubu’nda ise Suudi Arabistan ve Japonya’nn gerisinde kaldı. Play Off mücadelesi vermek zorunda kalan Avustralya, Birleşik Arap Emirlikleri’ni 2-1 mağlup ettikten sonra, Peru ile golsüz beraberlikle geçilen 90 dakikanın ardından, seri penaltılarla galip geldi. Eleme performansı ve kadro kalitesiyle, konuk ekip zayıf halkalar arasında yer alıyor. Son şampiyon Fransa, 2022 Dünya Kupası’nda bir kez daha şampiyonluğun en güçlü adayı. Ev sahibi açılışı Avustralya karşısında yapacak. Fransa güçlü hücum hattıyla açılış haftasına damga vuracaktır. Fransa’nın mücadelede en az 3 gol bulacağın düşünüyorum.

Arjantin – Suudi Arabistan: Arjantin 2.5 ÜST, 1.46 (iddaa) – 20.22 (Bets10); 22 Kasım Salı günü Türkiye saati ile 13:00’te başlama düdüğü çalınacak olan 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk hafta mücadelesinde, Arjantin ile Suudi Arabistan karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi TRT 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Copa America’nın son şampiyonu Arjantin, rotasını 2022 Dünya Kupası şampiyonluğuna çevirdi. Copa America’da tam 27 yıl aranın ardından Lionel Scaloni önderliğinde şampiyonluğa uzanan Tangocular, 2022 Dünya Kupası öncesi harika bir performans grafiği ortaya koydu. Copa America şampiyonluğunun ardından 2022 Dünya Kupası Kupası Güney Amerika Elemeleri namağlup bir performansla sonuçlanırken, Brezilya’nın ardından grubun en iyi performansını sergilediler. Copa America’nın başlamasıyla birlikte yenilmezlik serisini başlatan Arjantin, 22 maçtır kaybetmiyor. Lionel Messi bu sezon PSG formasıyla harika bir performans ortaya koyarken, kaptan başarılarına Dünya Kupası şampiyonluğunu eklemek istiyor. Suudi Arabistan, 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda, Arjantin, Meksika ve Polonya gibi güçlü rakiplerle mücadele edecek. Herve Renard ve öğrencileri, harika bir eleme performansı ortaya koysa da, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. İlk hafta Arjantin karşısına çıkacak olan Suudi Arabistan, bu zorlu sınavdan en az 1 puan çıkarmak istiyor. Asya Elemeleri , 2. Tur D Grubu’nda ve 3. Tur B Grubu’nda liderlik ipini göğüslemeyi başaran ekip, 18 maçtan 1 kez mağlup olurken, 13 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Suudi Arabistan, Asya takımlarına karşı üstün gelmeyi başarsa da, bu seviyede zorlanacak gibi. Copa America şampiyonluğunun ardından harika bir eleme performansı ortaya koyan Arjantin, çok formda. Tangocular ilk hafta maçında Suudi Arabistan ağlarını en az 3 kez havalandırmayı başaracak ve turnuvaya fırtına gibi bir giriş yapacaktır.

Meksika – Polonya: 2.5 ÜST, 2.12 (iddaa) – 2.44 (Bets10); Meksika ile Polonya, 22 Kasım Salı akşamı karşı karşıya geliyor. 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk hafta mücadelesini, TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da canlı izleyebilirsiniz. CONCACAF Elemeleri Final Grubu’nda liderliği averaj farkıyla Kanada’ya kaptıran Meksika, 2. sırada yer aldı ve doğrudan 2022 Dünya Kupası’na gitmeye hak kazandı. Gerardo Martino ve öğrencileri, tarihinde 18. kez bu büyük turnuvada boy gösterecek. Elemelerde 14 maçtan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Meksika, kolay maç kaybetmeyen bir takım görüntüsü sergiledi. 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda, Arjantin, Polonya ve Suudi Arabistan ile mücadele edecek olan ekip, kağıt üzerinde en yakın rakip olarak gördüğü Polonya ile açılış maçında karşılaşacak 2.lik savaşı vermesini beklediğimiz Meksika’nın bu yarıştaki en yakın rakibi Polonya olarak görülüyor. Czeslaw Michniewicz ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda yer alıyor. Meksika, Arjantin ve Suudi Arabistan ile 3 zor maça çıkacak olan Polonya, açılışı Meksika karşısında galibiyetle yapmak istiyor. Polonya’nın bu turnuvada en büyük kozu Robert Lewandowski. Dünya Kupası yolunda fazlasıyla zorlanan konuk ekip, I Grubu’nda liderliği İngiltere’ye kaptırırken, Play Off maçlarından Rusya ve İsveç engellerini geçerek, gruplara katıldı. 10. kez bu büyük turnuvada boy gösterecek olan Polonya, bu seviye için rakibi gibi tecrübeli takımlar arasında yer alıyor. Polonya ilk maçında gruptaki en yakın rakibi olarak gösterilen Meksika karşısında kazanmak istiyor. 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda, Arjantin’in ardından favoriler arasında yer alan Meksika ve Polonya karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede, iki takımında zorlanmadan skor üreteceğini ve bitiş düdüğüyle birlikte maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.84

Bets10 Bahis Oranı: 997.59