2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Fas Hırvatistan İddaa Tahmini 23.11.2022

2022 Dünya Kupası F Grubu ilk maçında Fas, Hırvatistan karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 13.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Fas ve Hırvatistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fas kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Hırvatistan kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Canlı Bahis Extra Oran: Fas – Hırvatistan maçı başlamadan önce verilen extra oranların yanı sıra, maç devam ederken de birbirinden sürpriz ve bol yüksek oranlar sizleri bekliyor. Bu tür fırsatlara Bets10 sitesinden ulaşabilirsiniz.

Fas Galibiyet Arayacak

Fas, Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2. Tur grubunda Gine Bissau, Sudan ve Gine’nin yer aldığı grubu lider olarak tamamlamıştı. 6’da 6 yaparak dikkat çeken Fas, 3. turda ise Demokratik Kongo ile karşı karşıya geldi ve rakibini 1-1 ve 4-1’lik skorlar ile eleyerek Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandı. 2022 Dünya Kupası’nda F Grubunda mücadele edecek olan Fas’ın gruptaki rakiplerinin Belçika, Hırvatistan ve Kanada olduğunu belirtelim. Grubun ilk maçında ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecekler. En Nesyri ve Hakim Ziyech’den bu maçta beklentiler büyük.

Hırvatistan Grubunu Lider Tamamladı

Hırvatistan, Dünya Kupası Avrupa Elemeler grubunda iyi bir performans gösterdi. Grupta oynadıkları 10 karşılaşmada 23 puan topladılar ve grubu lider tamamladılar. En yakın takipçisi Rusya’yı 1-0 mağlup ederek gruptan çıkan Hırvatistan, doğrudan Dünya Kupası bileti almayı başardı. 2022 Dünya Kupası’nda F Grubunda mücadele edecek olan Hırvatistan’ın gruptaki rakiplerinin Belçika, Kanada ve Fas olduğunu belirtelim. Grubun ilk maçında ise Fas ile karşı karşıya gelecekler.

Fas – Hırvatistan Maç Bilgileri

Fas – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 13.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fas'ın ilk 11’i Belli mi?

Fas’ın muhtemel kadrosu: Bono, Achraf Hakimi, Romain Saiss, Achraf Dari, Noussair Mazroui, Sofyan Amrabat, Azzedine Ounahi, Selim Amallah, Hakim Ziyech, Sofiane Boufal, Youssef En Nesyri

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Josip Stanisic, Josko Gvardiol, Dejan Lovren, Borna Barisic, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic, Luka Modric, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Fas’ın kadrosunda önemli isimler var. Hücum hattında Hakim Ziyech ve En Nesyri, fark yaratabilecek oyuncular. Hırvatistan, son dönemde pek parlak performans gösteremedi ama Dünya Kupası’nda adından söz ettirmek istiyorlar. Her iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma bekliyorum. Hem Fas hem de Hırvatistan skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.09

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fas, güçlü rakibi karşısında puan almayı başardı. Hırvatistan ile golsüz berabere kalarak 1 puanı kaptılar.