İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.11.2022

2022 Dünya Kupası’nda heyecan 25 Kasım Cuma günü devam ederken, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Katar – Senegal: MS 2, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Bets10); 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar, 25 Kasım Cuma akşamı sahasında Senegal’i konuk edecek. A Grubu’na mağlubiyetle başlayan iki takım Türkiye saati ile 16:00’da karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı TRT 1. Tarihinde ilk kez 2022 Dünya Kupası’nda mücadele eden Katar, turnuvanın ev sahibi olarak açılış maçında Ekvador’u evinde konuk ederken, sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı ve A Grubu’na mağlubiyetle başladı. Felix Sanchez ve öğrencileri, Ekvador karşısında hiçbir varlık göstermeyi başaramazken, yenilen ilk golün Var incelemesiyle iptal edilmesine ve kaleci Saad Al Sheeb’in iyi performansına rağmen, maça tutunmayı başaramadı. Kalesinde 2 gole engel olamayan Katar, rakip filelere ise isabetli şut dahi gönderemeden 90 dakikayı tamamladı. Asya Elemelerini namağlup geçmeyi başaran Katar, A Grubu’nda ise ilk haftadan en zayıf halka haline geldi diyebiliriz. Son 2 maçta Senegal ve Hollanda karşısına çıkacak olan Katar, güçlü rakipleri karşısında sürpriz arayacak. Henüz ilk hafta olmasına rağmen, Ekvador karşısında 90 dakika boyunca sergilenene futbolun ardından, Katar’ın gruptan çıkma şansının çok düşük olduğunu gördük. Aliou Cisse ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda açılışı 2-0’lık Hollanda mağlubiyetiyle yaptı. Kağıt üzerinde liderliğin favorisi olarak gösterilen Hollanda karşısında 84 dakika boyunca daha net gol fırsatları yakalayan Senegal, Sadio Mane’nin yokluğunda bir türlü son vuruşlarda etkili olmayı başaramazken, son dakikalarda savunmada disiplininden uzaklaştılar ve galibiyet peşinde koşan Senegal, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Fırsatları değerlendirmeyi başaramasa da, Senegal cephesinde ilk hafta sergilenen futbol umut verdi. Son 2 hafta Katar ve Ekvador karşısına çıkacak olan konuk ekip, ilk 90 dakikanın en etkisiz takımı Katar karşısında kazanarak, umutlarını son maça taşımak istiyor. Senegal önemli eksiklerine rağmen, Son 16 umutlarını korumaya devam ediyor. 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda ilk hafta sona ererken, Katar ve Sengal ayn sonuçlara imza attı. Gruba mağlubiyetle başlayan iki takım, bu hafta 3 puan adına karşı karşıya gelecek. Hollanda karşısında 84 dakika boyunca iyi bir mücadele sergileyen ve mağlup olmasına rağmen güven vermeye devam eden Senegal, Katar engelini kayıpsız geçecek ve Son 16 umutlarını koruyacaktır.

İngiltere – ABD: 2.5 ÜST, 1.56 (iddaa) – 10.00 (Bets10); İngiltere ile ABD, 25 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası B Grubu 2. hafta mücadelesi, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanırken, Al Bayt Stadı’nda sahne alacak. İngiltere, 2022 Dünya Kupası’nda ilk haftaya damga vuran takımlardan birisi oldu. Gareth Southgate ve öğrencileri, B Grubu’nun ilk haftasında karşı karşıya geldiği İran’a ilk yarıda 3-0, 90 dakika sonunda ise 6-2’lik üstünlük kurmayı başardı. Tam yarım düzine golle 3 puana uzanan İngiltere, B Grubu’nda liderliğin favorisi olduğunu gösterdi. Bukayo Saka tam 2 golle İran karşısında yıldızlaşırken, Sterling ise 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Takımın en golcü ismi Harry Kane ise 2 golün asistini yaparken, takımına katkı vermeye devam etti. Golcüleriyle ön plana çıkan İngiltere’ye savunmada direnmek oldukça zor. Bu hafta ABD ile kozlarını paylaşacak olan İngiltere, kazanması halinde son haftaya lider girecek ve Son 16 yolunda dev bir adım atacak. ABD ilk hafta performansıyla İran’dan daha dirençli bir takım görüntüsü sergilese de, İngiltere harika performansıyla galibiyetin favorisi olduğunu gösterdi. 2022 Dünya Kupası B Grubu’nda, İngiltere, İran ve Galler ile mücadele eden ABD, açılışı 1 puanla yaptı. İlk hafta Galler ile kozlarını paylaşan Gregg Berhalter’in öğrencileri, ilk yarıda oyunun tek hakimi olmayı başarırken, Timothy Weah ve Pulusic işbirliğiyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. İkinci yarıda savunmaya çekilen ABD, maç boyunca tek isabetli şutla gol bulurken, ikinci yarıda oyun hakimiyetini ve skor üstünlüğünü koruyamadı. 1 puana razı gelen ABD, rakibine sadece penaltı fırsatıyla gol şansı verdi. İkinci hafta grubun favorisi İngiltere karşısına çıkacak olan ABD, rakibiyle tarihinde 5 kez karşı karşıya gelirken, en son galibiyetini 1950 yılında alabildi. Son yıllarda İngiltere rakibine büyük bir hakimiyet kurmayı başarırken, Berhalter ve öğrencileri bu hafta güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak. ABD en azından 1 puanla sahadan ayrılarak, Son 16 umutlarını İran maçına taşımak istiyor. 2022 Dünya Kupası’nda ilk haftanın en iyileri arasında yer alan İngiltere, 6-2’lik İran galibiyetiyle liderliğe göz kırptı. ABD ise ilk haftayı 1 puanla kapatırken, Son 16 umutlarını korudu. İyi başlangıçlara imza atan iki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajı aşılacaktır.

Hollanda – Ekvador: MS 1 ve 1.5 ÜST, 1.93 (iddaa) – 10.00 (Bets10); TRT 1 ekranlarından 25 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan 2022 Dünya Kupası A Grubu 2. hafta mücadelesinde, Hollanda ile Ekvador karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Uluslararası Khalifa Stadı ev sahipliği yapıyor. 2022 Dünya Kupası yolunda göreve Louis van Gaal’i getiren Hollanda, teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçmeyi başarırken, liderliğin favorisi olarak gösterildiği 2022 Dünya Kupası A Grubu’nda açılışı galibiyetle yaptı. Senegal karşısında Gakpo ve Davy Klaassen’in golleriyle galibiyete uzanan Hollanda, savunma kilidini 84. dakikada açabildi. Yenilmezlik serisini tam 16 maça çıkaran Hollanda cephesinde moraller yerinde. Bu hafta kendisi gibi grupta gözünü liderliğe diken Ekvador karşısına çıkacak olan Portakallar, kazanmaları halinde liderlik için büyük bir avantaj sağlayacak. Bu hafta daha zorlu bir rakiple mücadele edecek olan Hollanda, bu zorlu testi de kayıpsız geçmek istiyor. Senegal karşısında oyunun tek hakimi olmayı başaramasalar da, sahadan istediklerini aldılar. Hollanda bu hafta Ekvador karşısında yıldızlarına güveniyor. Ekvador cephesinde 2022 Dünya Kupası A Grubu’nun ilk haftasına damga vuran isim Valencia oldu. İlk güne Fenerbahçe’nin yıldızı 2 golle damga vururken, takımımı Katar karşısında galibiyete taşıdı. 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Katar karşısında 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen Gustavo Alfaro’nun öğrencileri, rakibine isabetli şut şansı dahi vermedi. 2022 Dünya Kupası serüvenine iyi bir başlangıç yapan Ekvador, liderlik iddiasını sürdürüyor. Bu hafta Hollanda ile kozlarını paylaşacak olan Güney America temsilcisi, kazanması halinde son haftaya lider girecek. Katar karşısında zorlanmadan galibiyete uzanan Ekvador, Hollanda karşısında ise test sınavı verecek. Grubun kağıt üzerinde en güçlü takımı Hollanda karşısında sürpriz arayacak olan ekip, ilk haftadan neler yapabileceğini ispatladı. 2022 Dünya Kupası’nda açılışı 2-0’lık galibiyetlerle yapan Hollanda ve Ekvador karşı karşıya gelecek. İlk haftadan A Grubu’na damga vuran iki formda takımında, liderlik hedefiyle çıkacağı bu zorlu mücadelede, Hollanda’nın yıldızlarıyla 3 puana uzanacağını ve mücadelede 1.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.36

Bets10 Bahis Oranı: 165.0