2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Katar Senegal İddaa Tahmini 25.11.2022

2022 Dünya Kupası A Grubu 2. maçında Katar, Senegal karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

KatarSenegal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Katar kazanır 6.10, beraberlik 3.80, Senegal kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış.

Canlı Bahis Extra Oran: Katar ve Senegal arasında oynanacak karşılaşmanın net favorisi İngiltere olarak gösteriliyor. Olası bir senaryoda Senegal devreyi geride kapatırsa, Senegal’in maçı kazanmasına verilen oran 5-6 katına çıkabilir. Bu tür yüksek oranlar fırsatını kaçırmamak için Bets10 sitesini takip debilirsiniz.

Katar İlk Maçta Etkisiz Kaldı

Katar, bildiğimiz gibi 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapıyor. Grubun ilk maçında Ekvador’u konuk eden Katar, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Enner Valencia’yı marke etmekte zorlandılar ve karşılaşmayı 2-0 kaybettiler. 90 dakika boyunca rakip kaleye isabetli şut atamadan maçı tamamladıklarını da belirtelim. Grubun ikinci maçında ise Senegal ile karşı karşıya gelecekler. Katar’ın Ekvador karşısında gösterdiği performans ile Senegal maçında puan alması pek mümkün gözükmüyor.

Senegal 3 Puan Peşinde

Senegal’de 2022 Dünya Kupası’na puansız başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında karşılaştıkları Hollanda’ya 2-0 mağlup oldular. Hollanda karşısında kötü bir performans göstermediklerini belirtelim. Hollanda kalecisi Andries Noppert’i bir türlü geçemediler. Maçın bitimine son 10 dakika kala yedikleri gollerle de maçı 2-0 kaybettiler. Grubun zayıf halkası olarak gösterilen Katar karşısında ise kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Senegal’de Sadio Mane’nin sakatlığı devam ediyor.

Katar – Senegal Maç Bilgileri

Katar – Senegal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Katar'ın ilk 11’i Belli mi?

Katar’ın muhtemel kadrosu: Saad Al Sheeb, Pedro Miguel, Abdelkarim Hassan, Homam Ahmed, Abdulaziz Hatem, Hasan Al Haydos, Karim Boudiaf, Bassam Hisham, Boualem Khoukhi, Akram Afif, Almoez Ali

Senegal'in ilk 11’i Belli mi?

Senegal’in muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Youssouf Sabaly, Pape Cisse, Kalidou Koulibaly, Abdou Diallo, Idrissa Gueye, Nampalys Mendy, Cheikhou Kouyate, Boulaye Dia, Krepin Diatta, Ismaila Sarr

İddaa Tahmini

Katar, grubun ilk maçından puansız ayrıldı. Ekvador’a 2-0 kaybettiler.  Senegal ise Hollanda’ya 2-0 mağlup oldu ama gösterdikleri performans, gelecek maçlar için umut verdi diyebiliriz. Senegal’in kadrosu daha kaliteli. Katar karşısında kazanmalarını ve grupta ilk galibiyetini almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Senegal, Katar karşısında 3-1 kazandı ve grupta ilk galibiyetini elde etti.