2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Arjantin Meksika Bahis Tahmini 26.11.2022

Arjantin ile Meksika, 26 Kasım Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. 2022 Dünya Kupası C Grubu 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de start alırken, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Lusail Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Arjantin galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.10, Meksika galibiyetine ise 6.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.39, beraberliğe 3.42, konuk ekibe ise 5.24 oran veriyor.

Canlı Bahse Extra Oran: Bets10 tarafından 2022 Dünya Kupası özelinde bir diğer fırsat seçeneğinde ise Arjantin ilk yarıyı geride kapatması halinde, ikinci yarı maçı çevirme oranı Bets10 tarafından özel oranlarla kazancınızı katlayacak ve maç özelinde en yüksek kazanç elde etme şans yakalayacaksınız.

Arjantin’de Seri Sona Erdi

2022 Dünya Kupası’nda gol perdesini erken açan Arjantin, C Grubu’nun ilk haftasında karşı karşıya geldiği Suudi Arabistan karşısında Messi’nin penaltı golüyle 13. dakikada 1-0 öne geçti. Erken gelen golle birlikte rehavete kapılan Tangocular, 2 kez Var engeline takılırken, attığı 2 gol geçersiz sayıldı. Galibiyete çok yaklaşan Arjantin, ikinci yarıda ise tam anlamıyla kabusu yaşadı. Suudi Arabistan karşısında kalesine gelen her şut golle sonuçlanırken, grubun favorisi olarak ilk haftaya çıkan Arjantin, kağıt üzerinde zayıf halka olarak gösterilen Suudi Arabistan’a 2-1 kaybetti. 37 maç sonra mağlup olan Arjantin, Lusail Stadı’nda tam anlamıyla şoka uğradı. Bu hafta Meksika karşısına çıkacak olan Lionel Scaloni ve öğrencilerinin kazanmaktan başka şansı yok. Harika eleme performansıyla dikkat çeken Arjantin, Meksika galibiyetiyle üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor.

Meksika 1 Puanla Yetindi

CONCACAF Elemeleri Final Grubu’nda 14 maçtan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet çıkartan Meksika 28 puanla 2. sırada yer aldı. Liderliği averaj farkıyla Kanada’ya kaptırsalar da, gruptan çıkarak 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başardılar. C Grubu’nda açılışı Polonya’ya karşı yapan Gerardo Martino’nun öğrencileri, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Maç boyunca oyuna ortak olmayı başarsalar da, gol fırsatlarını iyi değerlendiremediler. Kalesinde ise savunmada yapılan çok büyük hatanın ardından penaltı tehlikesi yaşayan Meksika, tecrübeli file bekçisi Ochoa’nın harika kurtarışıyla 1 puana uzandı. Meksika’nın mağlubiyetten zor kurtulduğunu söyleyebiliriz. Grupta final niteliğinde bir maça sınav verecek olan Meksika, Arjantin karşısında galibiyet arayacak. Kazanmaları halinde Suudi Arabistan karşısına son hafta büyük bir avantajla çıkacaklar.

Arjantin – Meksika Maç Bilgileri

Arjantin – Meksika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 22:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lusail Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Nicolas Tagliafico, Cristian Romero, Nicolas Otamendi, Nahuel Molina, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria, Papu Gomez, Lionel Messi, Lautaro Martinez.

Meksika'nın ilk 11’i Belli mi?

Meksika’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Cesar Montes, Edson Alvarez, Hector Moreno, Jorge Sanchez, Hector Herrera, Jesus Gallardo, Luis Chavez, Ernesto Vega, Henry Martin, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

2022 Dünya Kupası’nda en kötü başlangıçlardan birine imza atan Arjantin, turnuva öncesi kağıda 3 puan yazdığı Suudi Arabistan’a kaybetti. 37 maç sonra sahadan mağlubiyetle ayrılan Arjantin, yaralarını Meksika karşısında galibiyetle saracak ve mücadelede 1.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.72

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tangocular ilk galibiyetini Meksika karşısında aldı. Messi ve Enzo Fernandez golleriyle takımına 3 puanı getirirken, Arjantin ilk hafta Suudi Arabistan karşısında aldığı mağlubiyeti unutturdu. Kazananları tebrik ederiz.