2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Arjantin Meksika İddaa Tahmini 26.11.2022

2022 Dünya Kupası C Grubu heyecanı sürüyor. Arjantin, Meksika karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Arjantin ve Meksika arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arjantin kazanır 1.60, beraberlik 4.00, Meksika kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış. 

Arjantin’de Moraller Bozuk

Arjantin’de moraller bozuk. 2022 Dünya Kupası’nda grubun ilk maçında Suudi Arabistan ile karşılaşan Arjantin, sahadan şok bir mağlubiyet ile ayrıldı. Lionel Messi’nin penaltı golüyle devreyi önde kapattılar ama ikinci yarının başında arka arkaya yedikleri gollerle 2-1 kaybettiler. Şok bir yenilgi alan Arjantin, grupta son sıraya gerilemiş durumda. Gruptan çıkma umutlarını son maça taşımak adına bugün kazanmaları şart. Lionel Messi önderliğinde, Arjantin’den bu maçta beklentiler çok büyük.

Meksika’dan Golsüz Beraberlik

Meksika ise gruba beraberlik ile başladı. Grubun ilk maçında Polonya ile karşı karşıya gelen Meksika, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Kaleci Ochoa’nın Lewandowski’nin penaltısını kurtardığını ve Meksika’ya 1 puanı getiren kilit isim olduğunu belirtelim. Dünya Kupası’na 1 puan ile giriş yapan Meksika, grubun 2. maçında ise Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Arjantin karşısında alacakları olası bir beraberlik, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıyacak. Maç öncesinde Meksika’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arjantin – Meksika Maç Bilgileri

Arjantin – Meksika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lusail Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Nicolas Tagliafico, Cristian Romero, Nicolas Otamendi, Nahuel Molina, Leandro Paredes, Rodrigo De Paul, Angel Di Maria, Papu Gomez, Lionel Messi, Lautaro Martinez

Meksika'nın ilk 11’i Belli mi?

Meksika’nın muhtemel kadrosu: Guillermo Ochoa, Cesar Montes, Edson Alvarez, Hector Moreno, Jorge Sanchez, Hector Herrera, Jesus Gallardo, Luis Chavez, Ernesto Vega, Henry Martin, Hirving Lozano

İddaa Tahmini

Arjantin, maçın net favorisi. Dünya Kupası’na şok bir yenilgi ile başlayn Arjantin, grubun ilk maçında Suudi Arabistan’a 2-1 kaybetmişti. Messi’den beklentiler artık çok daha büyük. Meksika ise ilk maçta Polonya ile golsüz berabere kaldı. Kaybetmemeleri önemliydi ama Arjantin karşısında bu kez işleri zor olacak. Arjantin’den galibiyet bekliyorum Meksika’yı mağlup ederler ve grupta ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arjantin, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Rakibini 2-0 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar.